2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 55 پست
گفت اوکی خبر میدم و دیگه هم از دیشب که بحث رو کشیدم هیچی نگفت نه صبح بخیر نه شب بخیر مثل همیشه نبود

ب فدای سرت بزار بره مرد ترسو ب درد زندگی نمیخوره اصلا

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم خواستگارم اولم ک خیلیم ادعاش میشدباباش گفت چهاردتا ما گفتیم صدو چهارده تا میگفتن دختره میخوا ...

عجب بعد میگن دخترا بد شدن....حق ندارم تازه نمیخوام که ازتون بگیرم 

میگفت به اندازه وزنت سکه میدم که وزنم اینقدره

به نظر من قبول نکن . مگر به قول دوستمون حق حضانت و حق طلاق داشته باشی . بری سر زندگیت متوجه میشی خیلی سخته زندگی

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

به نظر من قبول نکن . مگر به قول دوستمون حق حضانت و حق طلاق داشته باشی . بری سر زندگیت متوجه میشی خیل ...

آره قبول نکردم بعد خودش و خانواده اش جلو جلو برنامه عقد و عکس و مراسم نامزدی چیده بودن

نه مگه لازمه حتما کاری کنی  چند سالته  بشین آروم زندگی ات رو بکن  اون هم حق داره ت ...

خیلی ناراحتم از دیروز که اومدم گریه کردم به حال خودم که عجب کلاهبردارایی هستن که خودشونو وصل میکنن بعد یهو اینجوری عوض میشن

آره قبول نکردم بعد خودش و خانواده اش جلو جلو برنامه عقد و عکس و مراسم نامزدی چیده بودن

برای ازدواج اصلا عجله نکن سخت بگیر تا بعدا پشیمون نشی . 

خوبه دیگه ۵۰ تا سکه میشه ۶۰۰ میلیون  اونوقت ۶۰۰ میلیون به نظرت تو این زمونه کمه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

اره خیلی کمه برای یک زن مطلقه با این وعضیت .....

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
همین دیگه ما میخواییم زندگی کنیم اونا فک میکنن میخواییم مهر بگیریم ...مطمعن باش این جور ادما عاقبت ن ...

خواهرش هنوز ازدواج نکرده پشت کنکوریه... دیروز میگفت فامیلمون ۱۴تا سکه که ما نمیپسندیم خیلی کمه و اون یکی هم که ۱۱۴تا گفته زندگیش خوب نیست

[QUOTE=232699566]خواهرش هنوز ازدواج نکرده پشت کنکوریه... دیروز میگفت فامیلمون ۱۴تا سکه که ما نمیپسندیم خیلی کمه و اون ...[/QUOخواهر یا زنداداشش چند تا مهر دارن ؟