2777
2789
عنوان

سود بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست
ممنونم

حتمابروپیگیری کن خیلی کم داده البته خودم ۱۱۰داشتم همیشه ۱۶۰۰تا۱۷۰۰میداد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتمابروپیگیری کن خیلی کم داده البته خودم ۱۱۰داشتم همیشه ۱۶۰۰تا۱۷۰۰میداد

ممنونم،صدتومن واسه من ،به ماهیانش نیاز دارم،بعد دیدم انقدکم داد خورد تو ذوقم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

سود بانکی حرامه. ..

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
واقعا،من که پول کسی رو نمیخورم،

چون معلوم نیست این سود از کجا اومده شاید مال کس دیگه باشه بانک هیچ وقت از جیب خودش سود نمیده    من پولم تو بانک بدون سود میزارم  بهشون میگم که سود نمی خوام  تو احکام شرعی تو گوگل سرچ کنی هم هست  من حرام بودنش از استاد دانشگاهمون فهمیدم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
چون معلوم نیست این سود از کجا اومده شاید مال کس دیگه باشه بانک هیچ وقت از جیب خودش سود نمیده   ...

من بهش نیاز دارم،شما شاید مرفه هستید

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من بهش نیاز دارم،شما شاید مرفه هستید

نه عزیزم کجا مرفه ولی الحمدلله  خدا روزیمون حواله میکنه  هرچند خیلی خیلی کم

نه عزیزم کجا مرفه ولی الحمدلله  خدا روزیمون حواله میکنه  هرچند خیلی خیلی کم

پر روزی باشید انشاالله

بانک مهر اقتصاد حساب باز کردم بدون اینکه سرسود بذارم ولی هرماه یک مبلغی از طرف بانک واریز میشه به کارتم هرچی بیشتر پولم باشه بیشتر میاد ولی دقت نکردم چقدر میاد

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
سود بانکی حرامه. ..

ددلیلتوبفرمایید؟؟۱۰۰میزاری ماهی ۱۵۰۰کجاش حرامه؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طبق نظر مراجع جمهوری اسلامی وقتی قبولش داره مشکلی نیست

ووالله من احکام خوندم  مراجع تقلید خوندم میگن حرامه   والله چی بگم