2777
2789
والا ما افطار مهمون داریم۲بار سفره میندتزیم یکبار افطار بعدش میوه و چای و شیرینی بعدشم سفره شام م ...

خب مهمون می‌تونه سحری خودشو از قبل آماده کنه یه وعده غذا از قبل درست کردن فکر نکنم سخت باشه ولی واسه میزبان واقعا سخته هم از نظر اقتصادی هم از نظر رسیدگی و پخت و پز 

والا ما افطار مهمون داریم۲بار سفره میندتزیم یکبار افطار بعدش میوه و چای و شیرینی بعدشم سفره شام م ...

ایول دم مامانت گرم ولی من روم نمیشه مگه شاممو نخورم بیارم سحری

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مهمون می‌تونه سحری خودشو از قبل آماده کنه یه وعده غذا از قبل درست کردن فکر نکنم سخت باشه ولی واسه ...

گلم حالا ی ظرف غذاست دیگه ن کسی پولدار میکن ن بدبخت

سخت نگیر بابا

ادم خوب دلش بزرگ باش

خدا ب اندازه دلت بهت روزی میده شک نکن

کلی هم ثواب داره حالا ما شام درست میکنیم ۴تا پیمونه بیشتر و ۲ تا ظرف خورشت بیشتر

گلم حالا ی ظرف غذاست دیگه ن کسی پولدار میکن ن بدبخت سخت نگیر بابا ادم خوب دلش بزرگ باش خدا ب اندا ...

اره عزیزم شما درست میگی ,من چون قبل ازدواج این مدلی ندیده بودم الان یه ذره برام عجیب بود گفتم بپرسم ببینم همه این مدلی هستن یا نه 

چرا گلم رو شدن نداره والا ثوابم داره  حالا ۵ تا پرس غذا ادم گدا و پولدار نمیکن که ولی کلی دل ...

ننیشه دیگه تازه خونه مادرشوهر مامانم😂 

خدا بهتون برکت بده عزیزم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

حالا یبار سحر حاضری یا نیمرو بخورن نمیمیرن ک😐

بعدم صبح یا ظهر سحرشونو درست کنن بذارن یخچال

وقتی افطاری دعوتن یعنی فقط افطاری و شام دیگه،نه سحر فردا

چرا گلم رو شدن نداره والا ثوابم داره  حالا ۵ تا پرس غذا ادم گدا و پولدار نمیکن که ولی کلی دل ...

من منظورم اینه مثلا برای بیست نفر که افطار بیست تیکه مرغ میذارم بیست تیکه دیگه هم واسه سحر اضافه میکنم دقیقا دو برابر 

نه،سحری چرا،خب فقط افطاری دعوتن

درستشم همینه پس فقط من یه نفر بدبختم، راستی برای سوالتم نون و پنیر و خرما سبزی خوردن و آش رشته برای افطار مناسبه و آش بیشتر به سفره افطار میاد البته اگه برنجی نمیخوای ولی من خودم همیشه برنجی میذارم + برنج سحر