2821
2789
عنوان

سهم الارث

183 بازدید | 14 پست

دوستان خواهشا کسانی که وکیل هستند یا از این قبیل مسائل اطلاعات دارن کمک کنن ممنون میشم.

میخواستم بدونم امکانش هست واسه خودم که، خودم خودم رو از ارث پدرم محروم کنم؟ یعنی حالا نامه ای چیزی باشه.

نگیر ارثو خودت نیاز نی محروم کنی

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی چیزی بهت نرسیده چطور میخوای ازش خودتو محروم کنی؟ دارنده مال میتونه محرومت کنه

از یکی از دوستام که رشته حقوق بودن پرسیدم،گفتش که میتونی، محرومیتی نیست. ولی میتونی تا زمانی که زنده هستن بری توی ثبت اسناد بنویسی و ثبت کنی که هیچ ادعایی نسبت به مال و اموالی نداری

نمیدونم شاید درست میگین، ولی هرچقدر پدرم پیر تر میشن غیر قابل تحمل تر میشن، شاید منم که غیر قابل تحم ...

حق باشماست.استانه تحملتو ببر بالا تا روزی ک خدای نکرده نبودن کمتر حسرت نداشتنشو بخوری..و اصلا اصلا هم احساسی رفتار نکن.سهم الارث مال شماست و کسی نمیتونه شمارو از دریافتش محروم کنه..

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792