2777
2789
عنوان

اونایی ک بی بی چک رو بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست
اهان والا من ۶ساله منتظرم. همیشه هم موعد تخمک گذاری اقدام داشتیم نشده 🤦‍♀️

دوتا سوال پیش میاد✌️

اول اینکه مطمئنی روزای تخمک گذاریت اقدام داری؟ شاید تخمک گذاریت روزی که تو فکر میکنی نباشه

دوم اینکه شوهرت مشکل اسپرم نداره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی ازمایش خون بدم قبل پریودی مشخص میکنه؟

بله من دوماه باردار بودم چون ابابکشی داشتم متوجه نشدم بعد دوماه با حالت تهوع زیاد فکر کردم مسمومم که رفتم دکتر ازمایش بارداری امون ازمایش خون داد مشخص شد

دوتا سوال پیش میاد✌️ اول اینکه مطمئنی روزای تخمک گذاریت اقدام داری؟ شاید تخمک گذاریت روزی که تو فکر ...

والا ازمایش و دکتر زیاد رفتیم شوهرمم جراحی واریکوسل کرده ولی مشکل از منه. 

دوم اینکه مگه تخمک گذاری هفت روز بعده پری نیست؟! 

شک کردما یا یه هفته مونده به پریه؟! 🙄

بله من دوماه باردار بودم چون ابابکشی داشتم متوجه نشدم بعد دوماه با حالت تهوع زیاد فکر کردم مسمومم که ...

ناخواسته بود

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

اصلا قبلش آزمایش نده بزار موعد برسه عجله نکن بی بی دوروز مونده مثبت میشه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
مال من دوقلو بود توی روز پریودی خیلی کم رنگ نشون داد عجله نکن بعد ۷روز یا۵روز بی بی بزن هیچی نمیشه ن ...

اها خیلی ممنون .. 

بیوتون رو خوندم ، نوشتین حرم ، مشهدم من ، این شبا هرشب تا جایی ک توفیق باشه حرمم ، دعا میکنم واستون ان شالله ب حاجت روا شین

والا ازمایش و دکتر زیاد رفتیم شوهرمم جراحی واریکوسل کرده ولی مشکل از منه.  دوم اینکه مگه تخمک ...

نه عزیزم واسه هرکسی متفاوته نمونش خود من که فرض کن مثلا سه چهار روز پیش باید پریود میشدم ولی نشدم و نزدیکی کردم با همون نزدیکی من باردار شدم. 

یعنی تخمک گذاری من چند روز بعد از شروع پریودی بعدیم بود که البته گفتم که پریود شروع نشد

نه عزیزم واسه هرکسی متفاوته نمونش خود من که فرض کن مثلا سه چهار روز پیش باید پریود میشدم ولی نشدم و ...

تخمک گذاری واسه هرکسی متفاوته باید با کیت تخمک‌گذاری یا سونو متوجه شی کی تخمک گذاری کردی