2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

166 بازدید | 15 پست

سلام.میخوام امسال مشاور بگیرم بعد اصلا موندم

کنکور رکاب یکی از انتخابانه ماهی ۵۰۰

ولی اصلا میترسم یوقت اون چیزی نباشه ک میخوام

شما مشاوره کیو داشتید و رتبتون چند شد

رشتم تجربیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال ۹۷ مشاور نداشتم

رشتمم ریاضی بود

سه رقمیم شدم

البته وقت آزادمم زیاد بودا مدرسه نمیرفتم من😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

به نظرم بهترین مشاور خود آدمه.منم کنکوریم ولی مطمئنم هیچ کس به اندازه خودم از ضعفام اطلاع نداره.هیچ وقت پول این جور چیزا رو نمیدم

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
به نظرم بهترین مشاور خود آدمه.منم کنکوریم ولی مطمئنم هیچ کس به اندازه خودم از ضعفام اطلاع نداره.هیچ ...

صددرصد.ولی من این راهو ی بار میرم پس بهتره کسی ک قبلا این راهو رفته پیشم باشه