2777
2789
عنوان

همسر سرد

354 بازدید | 25 پست

شوهرم چندماهه کارشو ازدست داده،صبح ها تا ساعت۳بعدازظهر خوابه بعدش پا میشه یخورده نهار میخوره میره پیش دوستاش تا ساعت ۹و۱۰شب،وقتی هم میاد حرف نمیزنه همش میگه سرم درد میکنه میره رو تخت باگوشیش فیلم تماشا میکنه همونجا خوابش میبره،منم همش خونم،من هیچ کسیو تواین شهر ندارم،شوهرمم درکم نمیکنه،میگم میخوام برم بیرون میگه بیرون بری چه گوهی بخوری،میگم تو بیرونی روحیت عوض میشه ،میگه مگه من گردش میرم مگه

چه بیشعوره

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودشون یه نصفه روز توی خونه دوام نمیارن ولی وقتی زن میگه خستا ام میخوام برم بیرون میگن بیرون چه خبره ...

خسته شدم دیگه،بهش یچیزی میگم میگه من بیکار شدم فکرم مشغوله باید یجوری خودمو سرگرم کنم تو دیگه شروع نکن

خسته شدم دیگه،بهش یچیزی میگم میگه من بیکار شدم فکرم مشغوله باید یجوری خودمو سرگرم کنم تو دیگه شروع ن ...

واقعا خودتو سرگرم کاری هنری درسی چیزی کن 

یا برا خودت دوست پیدا کن حتما هر روز از خونه برو بیرون پیاده روی خرید 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
واقعا خودتو سرگرم کاری هنری درسی چیزی کن  یا برا خودت دوست پیدا کن حتما هر روز از خونه برو بیر ...

میگم برم سرکار میگه نه خوشم نمیاد،پولم نداریم برم باشگاه،خونمونم جایی هست که محیطش کوچیکه با مرکز شهر فاصله داریم باید باماشبن بریم