2777
2789
عنوان

جیغ و گریه فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 75 پست

درسا جان خواهرانه عرض میکنم

شما در فردایی نه چندان دور ان شا ءالله صاحب  یک فرزند میشید

تربیت یک فرزند مسئولیت سنگینی روی دوش مادر میزاره 

مادری که بچه ای فهیم صالح و خدا شناس ومسئولیت پذیر ودرستکار تربیت کنه 

اگه از الان طرفدار یک عده افراد لاابالی که با فحاشی روزگار میگذرونه ودرآمد کسب میکنه باشید

فرزند هم معمولا از خانواده تبعیت میکنه 

آینده ای جالب نخواهد داشت خدایی نکرده 

راه هایی که اینا انتخاب میکنند 

راههای سالم و سبک درست زندگی نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینو میگم. ولی خب ...

ولی خوب چی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
درسا جان خواهرانه عرض میکنم شما در فردایی نه چندان دور ان شا ءالله صاحب  یک فرزند میشید تر ...

من همین الانم مادر یه دختر بزرگ هستم و انقدر صلاحیت داشتم که پدر و مادرش دختر ۱۵ سالشونه بزارن پیش من 

شما این ادم نمیشناسی که اینو میگی و فقط چندتا فیلم چهارتا جمله ازش خوندی ولی من ۱۳ سال زندگی ایشونو دنبال کردم و چندبار دیدمشون

وقتی ادمایی زیادی سعی میکنن تتلو رو منفور نشون بدن شما به حرف عقل و دل خودت گوش کن

ولی بازم ممنون که احساس مسئولیت کردین و خواستین راهنمایی کنین❤️🙏🏻

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
من همین الانم مادر یه دختر بزرگ هستم و انقدر صلاحیت داشتم که پدر و مادرش دختر ۱۵ سالشونه بزارن پیش م ...

به حرف عقلم گوش میدم 

چون احساسات باعث میشه راه گم کنه آدم

افراد پرحاشیه 

و دور افتاده از خدا 

و سرگرم دلقک بازی روزگار 

به حرف عقلم گوش میدم  چون احساسات باعث میشه راه گم کنه آدم افراد پرحاشیه  و دور افتاده ...

امیر ادم با استعدادی بود که اگ کمکش میکردن میتونست تاثیر موبت بزاره ولی همه از روش رد شدن باعث پرخشگری و فحاشی اون شدن

هنوزم اساتید بزرگ موسیقی کار تتلو رو قبول دارن ولی شخصیتشو نه 

امیر ارزش اینو داشت که بهش کمک بشه ولی کسی کمکش نکرد

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
امیر ادم با استعدادی بود که اگ کمکش میکردن میتونست تاثیر موبت بزاره ولی همه از روش رد شدن باعث پرخشگ ...

باشه فقط فردای قیامت هرکس رو با امامش ومحبوبش میخونند وزیر یک پرچم گرد میاند 

مواظب باش نشه الگو وامامت که اگه جایی خوب نرفت بنا به دلایلی ؛تو رو با خودش نکشونه جایی که نه مرگی که آدم  راحت شه نه زندگیی 

والسلام

در خانه (مغز) اگر کَس است

یک حرف بس است

باشه فقط فردای قیامت هرکس رو با امامش ومحبوبش میخونند وزیر یک پرچم گرد میاند  مواظب باش نشه ال ...

اعتقاد شما برای من قابل احترامه ولی من به زندگی بعد از مرگ به شکل تناسخ اعتقاد دارم نه قیامت

شب خوش💕

اعتقاد شما برای من قابل احترامه ولی من به زندگی بعد از مرگ به شکل تناسخ اعتقاد دارم نه قیامت شب خوش ...

تناسخ مردود هست کاملا 

از لحاظ عقلی 

حتما تحقیق کنید 

چون بهشت وجهنم رو مردود میدونه 

و تسلسل باطل ونا محدود داره 

و پاداش وجزا رو به شکل مسخره محدود به زندگی های متمادی تو همین دنیا میدونه 

شما الان از زندگی قبلی تون مثلا چیزی یادتون هست!!!!!! 

شب شما هم خوش 🤚

تناسخ مردود هست کاملا  از لحاظ عقلی  حتما تحقیق کنید  چون بهشت وجهنم رو مردود میدو ...

تحقیق کردم خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنید حتی برای دیدن کسی که زندگی قبلش یادشه یک بار هند رفتم و یک بار صوفیا بلغارستان

تناسخ مردود هست کاملا  از لحاظ عقلی  حتما تحقیق کنید  چون بهشت وجهنم رو مردود میدو ...

شما هم تحقیق کنید درباره بچه هایی که تو کشور اروپایی بدنیا میان ولی وقتی زبون باز میکنن عربی حرف میزنن یا بچه هایی که ادعا میکنن قبلا ازدواج کردن یا اون پسر بچه معروف که تو ۶/۷ سالگی نقشه هایی از جنگ جهانی دوم که ادعا میکرد تو زندگی قبلیش وقتی سرباز بوده قایم کرده به همه نشون داده 

پاداش و جزا همین دنیاست اگ بد باشی روحت تو زندگی بعدی سختی میکشه و اگه خوب باشی زندگی بعدیت بهتر میشه تا جایی که به کمال برسی و روحت به ارامش برسه و از دنیای مادی خارج بشه

قصد تحمیل کردن نداشتم فقط خواستم بدونین بیشتر از هرکس در این باره تحقیق کردم کتاب خوندم مصاحبه دیدم سفر کردم و ...

پاداش و جزا همین دنیاست اگ بد باشی روحت تو زندگی بعدی سختی میکشه و اگه خوب باشی زندگی بعدیت بهتر میش ...

اول این که این سیستم به کل اختیار واراده انسان رو منکر میشه و انسان رو مجبور میدونه مثلا کسی که ثروتمند هست ویا ظالم  ودر عیش ونوش هست رو پاداش زندگی قبلیش و یا کسی که فقیر و مریض و رنج کشیده هست جزای زندگی قبلش 

در این سیستم همه درگیر سرنوشت محتوم خودشون هستند 

ظالم نمیشه مجازات کرد چون مجبور بوده و مظلوم رو نمیشه حمایت کرد چون به نوعی حقش هست 

یعنی انسانهای سخت کشیده وخوبی که الان ما میبینیم انسان های بد وفاسد زندگی های قبلشان بودند!!!! 

بعد شما به محض که جسمتان استعداد پذیرش روح رو داشته باشه خدا روح به شما میده ودر چرخه تناسخ و زندگی های متمادی شما صاحب یک روح دیگه میشید دو روح در یک بدن !!!!! 

بعد این که دلایل ومستدات این طرفم کم نیست 

تجربه های مرگ موقت و همین برنامه زندگی پس از زندگی  رو هم که شما ببینید اگر بنا به دلایل این طور باشه کم نیست 

شما قرآن به این عظمت و معجزه ۱۴ قرن که تازه مطالبش وحقایش داره امروزه کشف میشه رو قبول نمیکنید بعد حرف 

بک پسر بچه ۶ سال و توهم رو قبول میکنید 

ما هم از این دست دلایل زیاد داریم .

اول این که این سیستم به کل اختیار واراده انسان رو منکر میشه و انسان رو مجبور میدونه مثلا کسی که ثروت ...

دلایل شما قابل قبوله 

منم دلایل خودمو دارم 

شما که حرف بچه ۳ ساله که زبونش فرق میکنه رو باور نمیکنین چطوری به یه برنامه تلویزیونی که برای همین ایام هست استناد میکنی؟

روح چیزی به جز یک بعد دیگه از انرژی نیست 

درباره قران هم شما میتونین بیشتر تحقیق کنین حتی اگ قران خیلی قدیمی از پدربزرگ و مادربزرگاتون بگیرین متوجه بعضی تغییرات تو کمتر از ۱۰۰ سال میشین

من خدا رو قبول دارم قبول دارم که زمانی ادم های بهتری نسبت به بقیه بودن و بهشون لقب امام دادیم قبول دارم کار خوب پاداش و کار بد جزا داره

اگ مقاله هایی که ترجمه نشده رو بخونین مخصوصا درباره بودا و طرز فکرش راحت تر این قضیه رو درک میکنین

هرکس با عقل خودش جلو میره من قبول دارم که خدایی هست و به ما عقل داده تا تحقیق کنیم و فکر کنیم  و بعد انتخاب کنیم به نظر من کسی که بره دنبال حقیقت از کسی که چون تو مدرسه زنگ دینی بهش یه چیزی گفتن و یا چون خانوادش اونجوری عبادت کردن یه راهی انتخاب میکنه پیش خدا ارزش بیشتری داره