2777
2789
عنوان

جیغ و گریه فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 75 پست
ممنونم عزیزم لطف کردی فدات بشم،،ابجی بخدا به صفر رسیدیم همسرم کارگرفلکست ازقبل عید بخدا بیکار پاش هم ...

عزیزدلم غصه نخور خدا بزرگه

فقط میتونم برات دعا کنم

ایشالا همه چیز درست میشه روزای خوب شماهم میاد

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم محتاجم به دعاهاتون.،، زیر سایه مادرمون فاطمه زهرا

❤️🙏🏻

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
یاخدااااا برای یه کنسرت تتلو خاک برسر که به همه فحش میده وشعراش بیحیایی موج میزنه وشوهرت میگه نرو گر ...

توهین نکنین لطفا

توهین نکنین لطفا

اخه ابجی گلم تتلو اصلا شعراش معنی‌ومفهوم داره همش فحش میده . یه کوچولو به نی نی ات فکر کن که بری اونجا شعرای اون چه تاثیر بدی میزاره رو بچه ات . 

برای خودت میگم .باز اگه خواننده های دیگه بودن که شعراشون باز یه معنی داره یه چیزی . ولی اخه این .....

اخه ابجی گلم تتلو اصلا شعراش معنی‌ومفهوم داره همش فحش میده . یه کوچولو به نی نی ات فکر کن که بری اون ...

ممنون عزیزدلم که به فکر خودم و بچمی❤️🙏🏻 ولی درباره تتلو هم اشتباه میکنی من عاشق جمله هاشم

ممنون عزیزدلم که به فکر خودم و بچمی❤️🙏🏻 ولی درباره تتلو هم اشتباه میکنی من عاشق جمله هاشم

چی بگم والا ؟! ببخشید بی احترامی صحبت کردم . 

اخه یهویی اعصابم خورد شد بازم ببخشید ابجی جونم . 

ولی خب سعی کن فعلا که نی نی داری تو شکمت زیاد گوش‌نکنی بعدش که نی نی اومد بعدا گوش کن ‌ 😘😘

مواظب خودت ونی نی فندقیت باش. .

آخه این مرد مستهجن 

رنگ و وارنگ 

الدنگ 

بی ادب وبی حیا 

طرفدار داره 

بعد میخواد چرت بخونه 

پِرت تحویل بده 

حیف وقت عزیز

وپول های ملت که تو جیب های اینا سرازیر میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم عزیزم لطف کردی فدات بشم،،ابجی بخدا به صفر رسیدیم همسرم کارگرفلکست ازقبل عید بخدا بیکار پاش هم ...

۱۰۰ صلوات برای رفع مشکلت تقدیم آقا میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چی بگم والا ؟! ببخشید بی احترامی صحبت کردم .  اخه یهویی اعصابم خورد شد بازم ببخشید ابجی ...

مرسی عزیزم💕

منم تتلو دوست♥️

درود بیا تاپیک اخرم نظرسنجیه💕

آخه این مرد مستهجن  رنگ و وارنگ  الدنگ  بی ادب وبی حیا  طرفدار داره  ب ...

واستون متاسفم حرفاتون پر از بی احترامی وتوهین بود جالبه دلیل اینکه از تتلو خوشتون نمیاد همینه ولی خودتون....