2777
2789
عنوان

بهم خیانت میکنه؟

399 بازدید | 19 پست

همین الان نامزدم بهم گفت شب بخیر میرم بخوابم اما الان آنلاینه 

به نظرتون داره خیانت میکنه؟؟

سه روز پیش مچشو گرفتم که با نامزد رفیقش حرف میزد ولی هر کاری کردم انکار کرد و می‌گفت نامزد رفیقش باهاش در مورد رفیقش حرف میزنن می‌دونم دروغ میگه چجوری ثابت کنم ؟ 

بدترش اینجاست که هر دو باهم آنلاین و آفلاین میشن 

اینکه اینارو میبینم نابودم می‌کنه😩😔😔

چی بگیم وقتی خبرنداریم ازچیزی 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ن بابا هر گردی ک گردو نی 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتماد مهمترین چیز تورابطس باید بهم اعتماد داشتع باشین خیلی بد بی اعتمادی مگ نمیشناسیش اک حست بهت میگ خیانت میکن پس راست چون خانوما حسشون قوی یه روز بشینید باهم حرف بزنید قضیه حل کنید

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

آره مطمئن باش احتمال ۹۹٪ 

کاری نکن تو چرا میخوای به خودت زحمت بدی چیزیو ثابت کنی؟ اون باید ثابت کنه که خطایی نمیکنه 

تو فقط بیخیال باش 

اگه خودش تلاشی کرد واست یچیزی 

اگه نکرد به نظرم دوست ندارع وقتتو الکی هدر نده 

من خودم از این تجربه ها زیاد داشتم میدونم 

الان دلیلت فقط همینه با هم انلاین و افلاین شدن؟؟ چندبار اینجوری بوده؟؟ فرتی تهمت خیانت نزن میدونم ...

بیشتر از دو ماهه اینجوریه وقتی باهم چهار تایی بیرون می‌رفتیم یه حرفایی میزدن معلوم بود با هم میحرفن مثلا یبار دختره بهش گفت آره این ویدیو رو واسم فرستادی یا خودش یبار بهم گفت دختره ساعته چهار صبح بهش زنگ زده گریه کرده که با نامزدش دعواش شده. اینا چه مفهومی داره؟

وقتی به دختره گفتم بلاکم کرد 

بکش بیرون از این رابطه سمی

نمیشه بخدا منم میخوام ولی نمیزارن می‌خوام یه دلیل پیدا کنم خودش هم یه جوری باهام رفتار می‌کنه که هر کی ندونه فک می‌کنه خیلی دوسم داره

بیشتر از دو ماهه اینجوریه وقتی باهم چهار تایی بیرون می‌رفتیم یه حرفایی میزدن معلوم بود با هم میحرفن ...

اهااا خب اینا رو از اول بگو خواهر..

ببین درسته اینا همه زنگ خطره.. قبل اینکه مسئله تبدیل به یک بحران بشه جلوشو بگیر.. 

ولی خیلی حواست باشه بدترش نکنی لطفا

من پیشنهادم اینه حتمااااا در اسرع وقت هرجور هست بری پیش یه مشاور کاربلد و باتجربه..

اینجا به چیزی نمیرسی راهکارهای دوستان همممه براساس تجربیات محدود خودشونه

بخصوص اینکه ما اطلاعات زیادی از شما و ایشون و همسرتون نداریم

گاهی امید، تنها 
نمیشه بخدا منم میخوام ولی نمیزارن می‌خوام یه دلیل پیدا کنم خودش هم یه جوری باهام رفتار می‌کنه که هر ...

سلام عزیزم ببخش اومدم تاپیکت... میشه سوالمو جواب بدی احساس میکنم حست قویه... لطفا بگو جنسیت بچه تو دلم چیه؟ کلا چند تا بچه میارم؟؟