2821
2789

مرد روبه رشد😐🤞متاسفانه جنس زنشو‌دیدم ولی مردشو‌نه💔

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم اگه شوهرت دستو‌پاتو نبنده میتونی. بذاره درس بخونی بذاره کار کنی دنبال هنر‌و حرفه مورد علاقت باشی یه خودت برسی پیشرفت میکنی ولی وقتی دستو‌پاتو ببنده و نذاره پیشرفت کنی هیچی. 

سلام عزیزم اگه شوهرت دستو‌پاتو نبنده میتونی. بذاره درس بخونی بذاره کار کنی دنبال هنر‌و حرفه مورد علا ...

سلام عزیزم. ممنون از نظرت. دستو پام بازه. اما خب درسمو خوندم سر کار هم هستم. بازم احساس میکنم شوهرم اپدیت تره. تعداد رفیقاش بیشتره مدام باهاشون میره بیرون. اما دوستای من مثل خودم درگیر کا رو خونه و بچه هستن یعنی وقت آزاد کم داریم

سلام عزیزم. ممنون از نظرت. دستو پام بازه. اما خب درسمو خوندم سر کار هم هستم. بازم احساس میکنم شوهرم ...

خب این طبیعیه منم هیچ‌دوستی ندارم اما شوهرم داره همیشه همینجو ه خانوما مشغول خانه داری و بچه داری هستن اما به هرحال میتونی هرچند کم و دیربه دیر اما بازم با هاشون وقت بگذرونی

2824
2823
2791
2779
2792