2821
2789
عنوان

حس بی ارزشی

117 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام من  خیلی احساس بی ارزشی میکنم تا حدی که هیچ آرزویی ندارم مثل همسالان خودم که مثلا گوشی خوب بخرم یا آرزو داشته باشم ماشین بخرم یا هر چیز دیگه ای که دختری ۲۴ساله ی دیگه آرزو دارن 

فقط کارم آشپزی هست تو خونه و دانشگاه ما هنوز مجازی بنا به شرایطی و اصلا محبتی ندارن خانوادم به من راستش خیلی خنثی و بی تفاوت هستن و من حتی یک دوست صمیمی ندارم باهاش برم بعداز ظهر بیرون با این که راگوابط اجتماعی خیلی زیاد ولی فقط دوستانی دارم که تا من سراغ ازشون نگیرم هیچ وقت منو یادشان هم حتی نمیاد کلا نمیتونم دوستی های عمیق داشته باشه  به نظرتون چیکار کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین این حس بی ارزشی بخاطر تله های روانشناسی هست که حتما حتما درمانش کن.تو کانال دکتر شیری  drs ...

میدونی اونا رو گوش کردم ولی یک روز خوبه بعد دوباره بر میگرده به آدم قبل

میدونی اونا رو گوش کردم ولی یک روز خوبه بعد دوباره بر میگرده به آدم قبل

تاپیکهای دختر گرانبها رو بخون

خب چیزهایی ک درونت هس ریشه پیدا کرده و سالیان زیادی با توه.از بچگیت.تو نباید توقع داشته باشی یه روز روش کار کنی و اجی مجی بشه.من خودم شاید ۳ سالی میشه دارم کار میکنم رو خودم اونم مداوم.خیلی نتیجه دیدم و هنوزم جای کار دارم

منم ۲۴ سالمه

من هر روز به خودم عشق میدم و خیلی تمرینات باید اونقدر تمرین کنی تا جزوی از وجودت بشه و دیگه ریشه پیدا میکنه

کتاب یا دوره کوچینگ یا روانشناس میری؟

ب روانشناس عقیده ندارم.به کتابای خیلی معروف از نویسندگان معتبر اعتقاد دارم ک زندگیمو دگرگون کردن مثلا کتاب چهار اثر از فلورانس.کتابهای راز و قدرت از راندا برن و زنان زیرک و...

این وسط تاپیکهای دختر گرانبها خیلی بهم کمک کردن 

و خودمم همش رو خودم کار میکنم خودمو باارزش ببینم و تا حد زیادی موفق شدم

2824
2823
2791
2779
2792