2777
2789
عنوان

خوشبحالتون

212 بازدید | 13 پست

من  خودم شهرستان زندگی میکنم اما عاشق تهرانم چند بار هم رفتم اونجا اما درکل هیچ کسی نداریم اونجا به پدر و مادرمم که میگم میگن هزینه ها بالاست پولمون نمیرسه . چه شکلی همسر تهرانی پیدا کنم وقتی شهرستانم😭😭😭 

مردهای تهرونی چه دارن که ما نمیدونیم..................دعا کن مرد خوش اخلاق نصیبت بشه..............😐

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تهران فقط شمالش قشنگه، ادمی که میخواد بره تهران باید پول داشته باشه از امکاناتش استفاده کنه وگرنه اگر بخوای با جیب خالی بری و از هیچ امکاناتیش نتونی استفاده کنی همون شهر کوچیک محروم زندگیه بهتری خواهی داشت

ببخشید به کسی برنخوره ،اما بعضی ها ک شهرستان زندگی میکنن خیلی دوست دارند بیان تهران زندگی نمیدونم اخه تهران جز شلوغی دود دم چی داره ؟؟ من ک خودم پسر خاله م از شهرستان میخاست بیاد با من ازدواج کنه تا بواسطه من بیاد تهران زندگی کنه :////

میدانم که دیگر آن آدم سابق نیستم ....

بنظرم تهران فقط شمالش قشنگه، ادمی که میخواد بره تهران باید پول داشته باشه از امکاناتش استفاده کنه وگ ...

همون 

به نظر منم بخوای بیای تهران فقط باید مناطق بالا زندگی کنی

بخوای بیای بری ته شهر بشینی خیلی فرقی به حالت نمیکنه

ادم اینقدر سختی بکشه

💍♥ i said yes 

من تو تهران زندگی میکنم خوشم نمیاد 

عاشق روستا هستم 😍

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

شهرستانیا عاشق تهرانن در حدی که تهران رو میپرستن و حاضرن به خاطرش هر خفتی رو بپذیرن من خودم تهرانی ...

نه بابا همه ام تهرانو نمیپرستن

من خودم اصفهانی ام

از تهران خیلی بدم میاد برا زندگی کردن

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

ولی من آرامش دوست دارم

حتی این شهرم برام زیادی شلوغ و بزرگه

دلم میخواد برم یه جای دنج تر

حتما اینکار میکنم

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
من نمیگم ادم باید بدش بیاد ولی میگم ادم وقتی سختی میکشه میاد یه شهر غریب باید ارزششو داشته باشه تو ...

نه بد اومدن در مقابل پرستشی ک شما گفتین بود

در واقع اصن حسی بهس ندارم

هر حا آدم رفاه و امکانات داره همونجا براش خوبه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
بنظرم تهران فقط شمالش قشنگه، ادمی که میخواد بره تهران باید پول داشته باشه از امکاناتش استفاده کنه وگ ...

من خودم تهران هستم شمال تهران از متری ۲۰۰ میلیون شروع میشه تا ۲۷۰۸۰ تومان 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......