من خودم شهرستان زندگی میکنم اما عاشق تهرانم چند بار هم رفتم اونجا اما درکل هیچ کسی نداریم اونجا به پدر و مادرمم که میگم میگن هزینه ها بالاست پولمون نمیرسه . چه شکلی همسر تهرانی پیدا کنم وقتی شهرستانم😭😭😭
بنظرم تهران فقط شمالش قشنگه، ادمی که میخواد بره تهران باید پول داشته باشه از امکاناتش استفاده کنه وگرنه اگر بخوای با جیب خالی بری و از هیچ امکاناتیش نتونی استفاده کنی همون شهر کوچیک محروم زندگیه بهتری خواهی داشت
ببخشید به کسی برنخوره ،اما بعضی ها ک شهرستان زندگی میکنن خیلی دوست دارند بیان تهران زندگی نمیدونم اخه تهران جز شلوغی دود دم چی داره ؟؟ من ک خودم پسر خاله م از شهرستان میخاست بیاد با من ازدواج کنه تا بواسطه من بیاد تهران زندگی کنه :////
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...