2777
2789
عنوان

خیلی جالبینننن😂😂

277 بازدید | 12 پست

میاین واسه زندگی شخصیتون واسه چیزای مهم می خواین نینی سایتی ها واستون تصمیم بگیرن  که توی فرهنگ متفاوت عقاید متفاوت بزرگ شدن بعد طبق اون زندگیتونو جلو میبرین؟ واقعا درک نمیکنم 

بعد اینجا هر چقد اب دوغ خیاری و سوال الکی بپرسی بیشتر میبینن 

و اگه سوال علمی هم بپرسی یا راجب مسایل بارداری جنسی و از این قبیل میگن بی حیایی😐😐 

🧐

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ایران اموزش درستی نمیده بعد اینجا هم تشکیل شده از این قبیل سوال ها بپرسیم و سک س و نمی دونم بارداری هر چیزی خب یه امر طبیعیه واقعا این فاز بعضیا رو درک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکبار یه سوالی پرسیدم درصورتی که اصلا نمیشناختن منو و فرهنگمو اینقدر قشنگ راهنمایی کردن که تا اخر عمر دعاگوشون هستم....................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مشورت کردن که اشکالی نداره به شرط اینکه تصمیم گیرنده نهایی خودت باشی نه کاربری که هیچ جای زندگیت نیس ...

اره مشورت اره ولی اینجا می خوان طرف واسشون تصمیم بگیره و یه چیزایی میپرسن که واقعا بستگی به عقده خود شخص داره

مسئله این هست که واقعا با عقاید نی نی سایت زندگی خودتون رو جلو میبرین؟

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

دقیقاااا خیلی رو مخه هرچی میگی میپرن بهت تاپیکتو تعطیل میکنن 

دقیقا سریع نینی یار صدا میکنن😐😐 کی می خوان بفهمن سک س بارداری اینا یه چیز طبیعیه 😐

مسئله این هست که واقعا با نی نی سایت عقاید زندگی خودتون رو جلو میبرین؟

واقعا سوال منم ازشون همینه:/ اینجا کلی ادمه با کلی فرهنگ بعد بعضیا میان یه نظرایی می خوان اصن...