2789
عنوان

پزشک.💝

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 76 پست
سهمیه ی شهرستان موثره انگار تو استان خودتون خدمت دارین فکر کنم اما اگه برد تخصص بگیرین میشه نرفت ف ...

درسته احتمالا مثل طرح عمومی ۲ سال باشه

اطلاع تقریبی از درآمد متخصصان بیهوشی دارین؟🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم منم سوال داشتم مامانم دو دوز واکسنشو به دست چپش زده حالا اون دستش درد میکنه همش ایا عوارض واکسنه؟

یا از چی میتونه باسه متاسفانه دکتر هم رفته فقط قرص دادن 

من واس مامانم خیلی ناراحتم عزیزم اگ در توانته پاسخمو بده انشالله موفق باشی😍🥰

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
ببخشید میخاستم بدونم بهترین زمان برای ازمایش تشخیص هپاتیت bوc چند روز یا هفته پس از ورود ویروس به بد ...

ببینید کلا بستگی به نوع هپاتیت داره. اگه نهفتگی داشته باشه که متاسفانه شما متوجه نمی شی تا وقتی علائم معلوم بشن. بعد از بروزشون باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. بهتره اختصاصا کبد باشه که تشخیصش درست باشه. و آزمایشم بلافاصله بعد از علائم ازتون می گیرن

ببینید کلا بستگی به نوع هپاتیت داره. اگه نهفتگی داشته باشه که متاسفانه شما متوجه نمی شی تا وقتی علائ ...

عزیزم مال منم جواب میدی

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
درسته احتمالا مثل طرح عمومی ۲ سال باشه اطلاع تقریبی از درآمد متخصصان بیهوشی دارین؟🙏

دوستان من همه رادیولوژی و گوارش زدن به خاطر درآمدش 

متاسفانه نمی دونم 

ولی فک نمی کنم حقوقش خیلی خوب باشه. 

ببینید کلا بستگی به نوع هپاتیت داره. اگه نهفتگی داشته باشه که متاسفانه شما متوجه نمی شی تا وقتی علائ ...

صحیح،ولی سوال من اینه چند روز بعد از الودگی این ویروس قابل تشخیصه؟به هر حال ادم هر چه زودتر متوجه بشه بهتر میشه بیماری رو مهار کرد

عزیزم منم سوال داشتم مامانم دو دوز واکسنشو به دست چپش زده حالا اون دستش درد میکنه همش ایا عوارض واکس ...

واکسن عوارضش خیلی گوناگونه. در کل هر مدلی هم باشه چه ام ار ان ای چه نو ترکیب چه died  virusesتا جایی که می دونم همه عوارصش هیچوقت کامل ثبت نمی شن.

ممکنه باشه. ممکنه هم نباشه. حتما پیگیری کنید. 

واکسن عوارضش خیلی گوناگونه. در کل هر مدلی هم باشه چه ام ار ان ای چه نو ترکیب چه died  virusesتا ...

عزیزم به چ دکتری باید مراجعه کنه؟

صحیح،ولی سوال من اینه چند روز بعد از الودگی این ویروس قابل تشخیصه؟به هر حال ادم هر چه زودتر متوجه بش ...

اصلا زمان دقیقی نداره.

ممکنه یه ماه ممکنه چند سال حتی 

اگه A باشه میانگین یه ماه

بی  تا چهار پنج ماه حتی چند سال من نمونه دیدم

C هم که طولانیه باز یک سال حدودا می تونه باشه. 

اول یه عمومی کاربلد ببینید مشکل چیه بعد متخصص

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

اصلا زمان دقیقی نداره. ممکنه یه ماه ممکنه چند سال حتی  اگه A باشه میانگین یه ماه بی  تا ...

وایی یعنی تا یکسال باید صبر کنم تا بتونم برم ازمایش بدم و خیالم راحت بشه  اینکه تو نت نوشته از 4ماه تا12ماه پس از ورود ویروس با ازمایش انتی ژن قابل تشخیصه که،من تا1 سال دیگه دیونه میشم