2777
2789
عنوان

بتا ۱۵۰۰۰

840 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من امروز برای آزمایش های کلی چکاپ بارداری رفتم ازمایشگاه گفتم یه تیتر بتاهم بدم تا زمان سونو که هفته بعده خیالم راحت بشه.بتام ششم ۳۳۰ هشتم ۶۶۰ بود امروزم شد ۱۵۰۰۰ .بنظرتون هفته چند هستم؟قلبش تشکیل میشه تا هفته بعد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر کنم دوماهه عقب انداختم دقیق یادم نیس

اگه همیشه پریودات نامنظمه امکانش هست باردار باشی.برای اطمینان پس فردا دوباره تیتر بتا بده اگه دوبرابر شد خیالت راحت باشه

قلب از هفته پنجم صداش تقریبا قابل شنیدنه ولی تا هفته ۷ صبر کنی بهتره

گاهی تا هفته ۹ هم طول میکشه صداش شنیده شه

من فردا میخوام برم برا صدای قلب 😊

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
قلب از هفته پنجم صداش تقریبا قابل شنیدنه ولی تا هفته ۷ صبر کنی بهتره گاهی تا هفته ۹ هم طول میکشه صد ...

بسلامتی گلم.سوالم این بود از بتا میشه تشخیص داد هفته چندمم؟

بسلامتی گلم.سوالم این بود از بتا میشه تشخیص داد هفته چندمم؟

همینطوری نه

باید تیتر بتا میدادی و طبق تیتر ازمایشگاه مینوشت هفته چندی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

این تیتر بتای من بود