2821
2789
عنوان

زن و شوهری

340 بازدید | 17 پست

یه زن و شوهر چجوری باید باشن باهم دیگه

ازنظرشما زندگی مشترک یعنی چی

چطوری باید باهم رفتارکنیم تا هموبهتربشناسیم

چیکارکنیم احترام بینمون حفظ شه و شوهرحساب ببره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر حساب ببره نداریم 

جفت زوجین از خانواده حمایت می‌کنند ازش محافظت میکنن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

باید مثل دوتا دوست باشین تا فقط زن و شوهر

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

همیشه احترام و ارزش بهم قایل شن تو همه چیز به همدیگه کمک کن دلدار هم باشن یه کاریو دوتایی انجام بدن مثلا نگن چون اون نکرده منم نکنم خلاصه بدون هیچ توقعی به هم عشق بورزن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
باید هدف مشترک تو زندگی داشته باشیدتا زندگی هیچ وقت سرد نشه.  برای اینکه بهت احترام گذاشته بشه ...

چطوری هدف مشترک داشته باشیم

مثلا یوقتایی که یه نفر ب خط قرمزات اهمیت نمیده چیکارکنیم 

چطوری یادش بدیم که به خط قرمزامون احترام بزاریم

چطوری چیکارابکنیم

قبل از ازدواج چطوری رفتار میکردی همونو ادامه بده

کارایی که با دوستات انجام میدی با اونم انجام بده باهاش اهنگ گوش کن برو پیکنیک برو کافه مثل یه دوست باهاش حرف بزن یه دوست هبچوقت نمیتونه به جای تو تصمیم بگیره پس یاد بگیرین جای هم تصمیم نگیرین وقتی با دوستت قهر میکنی با مسخره بازی دوباره اشتی میکنین تو خونه هم همینطور...

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
خب وقتی شوهرلجبازی میکنه چی

به روی خودت نیار اگر روی لجبازی مردها حساس بشی بیشتر بهش دامن میزنی.

لجبازی مردها درست مثل حسادت خانم ها است. اگر بهش توجه بشه بیشتر شعله ور میشه.

هر وقت حرفی میزنم یا کاری میکنم که از حسادت سرچشمه میگیره شوهرم وانمود میکنه که متوجه نشده! منم ازش یاد گرفتم و اگر در موردی اون روش  بیاد بالا و لجبازی کنه منم ندید میگیرم

چطوری هدف مشترک داشته باشیم مثلا یوقتایی که یه نفر ب خط قرمزات اهمیت نمیده چیکارکنیم  چطوری ی ...

هدف مشترک میتونه از برگزاری مراسم عروسی شروع بشه تا مدیریت مالی و فرهنگی و آینده زندگی.

یادمه دوران نامزدیمون برای اینکه حرف برای گفتن داشته باشیم روزی 5 آیه از قرآن میخوندیم و هر وقت همدیگه را میدیدیم راجع به برداشتمون از این آیات صحبت میکردیم.