2777
2789
عنوان

همبرگر

134 بازدید | 8 پست

نماز روزهاتون قبول 

می‌خوام همبرگر درست کنم گوشتا با سویا و پیاز چرخ کردم ادویه‌جاتم زدم الان چیز دیگه نمی‌خواد 

وا نره؟ مزش خوب میشه 

آخه از بس شوهرم گفت درست نکن خراب میکنی الان استرس گرفتم می‌خوام ضایع نشم

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

بزار لای نایلون خوب گردش کن بزار فریزر تا خودشو بگیره بعد سرخش کند

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باید آب پیاز رو می گرفتی

حالا خوب ورز بده تا حالت چسبندگی پیدا کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باید آب پیاز رو می گرفتی حالا خوب ورز بده تا حالت چسبندگی پیدا کنه

گرفتم

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…
بزار لای نایلون خوب گردش کن بزار فریزر تا خودشو بگیره بعد سرخش کند

چشم

گرفتم

خوبه پس چیزی لازم نیست بزار توی نایلون نیم ساعت بزار یخچال

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ