2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن؟؟

124 بازدید | 17 پست

شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بعد ک فهمیدم خیلی اذیت شدم حدود یک ساله بعد الان قسم میخوره ک با کسی نیست ولی نمیتونم قبول کنم همش حس میکنم دروغ میگه ولی مردا اصلا زن ها براشون مهم نیست چیکار کنم ک دلم اروم شه و بیخیال بشم وقتی من براش مهم نیستم جرا من الکی خودمو اذیت و مریض کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

,,من دقیییقا مثل خودتم،بهم خیانت کرد فقط۷سال پیش،تاالانم هی هرچندی بهم میریزم یک لحظه فراموش نکردم نمیگم روزای خوب نداشتم ولی از یاد نمیره اعتمادم بهش ندارم درکل بخاطربچم موندم کلی براش نقش بازی کردم که بخشیدمش که رام زندگی شه ولی دلی اصلادوسش ندارم وارزوم اینه یه روز بذارم برم

💙تلاش برای رسیدن به اهداف

[QUOTE=232632302],,من دقیییقا مثل خودتم،بهم خیانت کرد فقط۷سال پیش،تاالانم هی هرچندی بهم میریزم یک لحظه فراموش نکردم ن ...[/QUOTمن این قدر اذیت شدم ک عین دیوونه ها شدم همش براش نقشه میکشیدم ک یه بلا سرش بیارم ک تلافی بشه

اره ولی نمیتونم فکرمو ازاد کنم  چیــــکار کنمـــــ

من فقط وقتی آروم میشدم که باهاش حرف بزنم هی من میگفتم حالم خوب نی هی اون میگفت یه غلطی کردم و...البته زیادکشش بدی قبحش میریزه یااز عصابانیت میگه خوب کردم.منم مثل تو باوجود بچه کوچیک دلم نیومد زندگیش خراب شه باباش زندگی منوخراب کرد،تو۲۰سالگی وقتی باتموم عشق وعلاقه بهت خیانت شه همون روز مرگ روحته،من مردم ولی کی بخاک بسپارنم نمیدونم

[QUOTE=232632302],,من دقیییقا مثل خودتم،بهم خیانت کرد فقط۷سال پیش،تاالانم هی هرچندی بهم میریزم یک لح ...

تلافی خیانت فقط مرگه،ما که شخصیت وانسانیت سرمون میشه نمیریم خیانت کنیم،امیدوارم آقایون وخانوم هایی که میرن خیانت میکنن بدترین ذلت ها روبکشن که آرزوشون مرگ باشه،