2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشخیص اتیسم به خصوص توی سن های خیلی کم با یک یا دو تا علامت سخته
دوست من پسرش مبتلا به اتیسم هست و سن سه سالگی تشخیص قطعی دادن
البته از دو سالگی که بعضی علائم رو دید به پزشک رفت اما در نهایت سه سالگی تشخیص قطعی دادن
در حال حاضر کاردرمانی میره و خیلی وضعیتش بهتر شده
البته به گفته دوستم آموزش به والدین در مراکز کاردرمانی خیلی موثره چون اغلب پدر و مادرها با برخورد با بچه هاشون مشکل دارن
دوستم کاردرمانی که میره مرکز کاردرمانی مهرگان و دوستم خیلی راضیه اسم دکترش هم فکر کنم آقای دکتر بیاتی
حالا اگر خواستید اطلاعات دقیق تر رو براتون میگیرم

البته ببخشید من فراموش کردم بپرسم کدوم شهر هستید
ما اهواز زندگی میکنیم و این کاردرمانی در اهواز هستش
حالا هر شهری که باشید برای ارزیابی و تشخیص به کاردرمانی مراجعه کنید فکر کنم بهتره

نمیدونم اصلا این پست رو میبینی یا نه مامان نگران

من هم تمام اینا رو داشتم.این دلهره ها...

ببین مسر من فقط تو حالت خوابیده نگاهمون میکرد.

منظور از نگاه کردن نگاه معنادار هست.

یعنی چی؟ یعنی این که از دیدن شما یا باببش یا هر اشنای دیگه ایی نگاهش فرق کنه.

لبخند اجتماعی هم که تقریبا از دوسالگی شروع میشه.

توی شیش ماهگی همین که لبخند داره و نگاه معنادار کافیه.

این روزا رو مثل من زهر نکن به خودت خواهر من....من که پشیمونم....این قد  به این بچه فشار آوردم از ترس هر اختلال کوفتی...که مصطربش کردم و الان از اصطراب گاهی زبونش میگیره و من بدجور غصه میخورم.

نکن این کارا رو...

من و پسرم رو هم دعا کن

نمیدونم اصلا این پست رو میبینی یا نه مامان نگران من هم تمام اینا رو داشتم.این دلهره ها... ببین مسر ...

سلام.توروخدا هستین منم عین خوره افتاده به جوونم زندگیم زعر مار شده

خیلی کم الان پنج و نیم ساله س تازه جمله های دو سه کلمه ای اونم محدود میگه

عزیزم میشه بگیدچجورخودتون فهمیدیدکه بردیددکتر

بنظرتون بچه ی که توخونه فقط راه میره وگیرمیده فقط یه کاروانجام بده حتی اگه نزاری اون کاروانجام بده بعدازچندساعت یادش ومیره که انجام بده اتیسم هست

عزیزم میشه بگیدچجورخودتون فهمیدیدکه بردیددکتر بنظرتون بچه ی که توخونه فقط راه میره وگیرمیده فقط یه ...

من خودم متوجه نشدم جز اینکه یه مقداری زیادی شلوغ می‌کرد و اینکه دیر حرف میزد بنظرم می‌رسید که شاید بیش فعال باشه. ولی معلم مهد کودکش متوجه شده بود بعد که چندتا جلسه ی گفتگو داشتیم تازه بعضی رفتارهاش برام پررنگ تر شد. مثلا وقتی یه چیزی میخواست بهش اشاره نمی‌کرد بلکه دست منو می‌گرفت می‌برد جای اون وسیله. یا چند بار موقعی که می‌خواست توجه منو جلب کنه به جای اینکه صدام کنه با دستش صورتمو سمت خودش میچرخوند. نسبت به جای وسایل حساس بود و هرچیزی باید سرجای خودش میموند. در نهایت باید توسط روانشناس معاینه بشه چون خیلی رفتارهای متفاوتی دارن. ممکنه دو نفر کاملا متفاوت باشن ولی بازم هر دو در طیف اوتیسم قرار بگیرن