2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رشتم تجربی بود,۴ساله درسم تموم شده، گفتم امسال کنکور شرکت کنم، رشته انسانی!هیچی هم نخوندم، اصلانم ...

منم اینجوریم امروز مثلا میخاستم گوشیو بزارم کنار و درس بخونم اصلا نتونستم تحمل کنم انگار یه وزنه رو قلبم بود مخصوصا که حوصله کتابارم ندارم 🥲

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
منم اینجوریم امروز مثلا میخاستم گوشیو بزارم کنار و درس بخونم اصلا نتونستم تحمل کنم انگار یه وزنه رو ...

دقیقا امروز بعد این همه مدت کتابارو اوردم جلوم، دیدم اصن نمیدونم چیکارکنم، کدومو بخونم، نحوه خوندنمو بلد نیستم

من دو هفته عید و گذاشتم کنار نوکیا برداشتم هیچیم نخوندم😅

من معتاد شدم دستم نبود همینجور دور خودم میگشتم و استرس گرفته بودم .منم تلگرامو گذاشتم کنار نه درس خوندم نه تلگرام رفتم آخرشم هیچی 😅

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
دقیقا امروز بعد این همه مدت کتابارو اوردم جلوم، دیدم اصن نمیدونم چیکارکنم، کدومو بخونم، نحوه خوندنمو ...

آره وقت داره از دست میره و ما هنوز نمیدونیم از کجا شروع کنیم 

بخدا مادیگه نوبریم😂

آره والا دیگه دارم به جنون میرسم همش تکرار مکررات 😅

چیکارکنم اخه😞

فقط باید از یه گوشه ای شروع کرد تا کار دستت بیاد تا وقت تموم نشده