2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
😔😔😔متاسفم عزیزم . خیلی سخته 💔💔

مرسی عزیزم از بچگی سر این جور مسائل خیلی اذیت شدم تا الان که چند وقته یکم زندگیمون بهتر شده...مهمترین چیزی که یاد گرفتم اینه که هروقت ازدواج کردم تا از خوب بودن زندگیم مطمئن نشدم به هیچ وجه بچه دار نشم..هرچند حتی ازدواج هم میترسم چون از خیانت میترسم همش خداروشکر میکنم که خواستگار ندارم و اون یکی دو نفر رو هم پروندم 

سخت نگیر زنا ک نکرده بوده 

نه بابا اصلا به صیغه واینا نرسید.ولی خوب من بچه بودم مطب بابامم نزدیک بود گاهی میرفتم بابام مشقامو بگه میدیم مریض نیست ولی اینا خیلی پیش نزدیک نشسته بودن و هی بهم دست میزن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیانت اونجوری نه.ولی یه منشی داشت سالای اولی که تازه کلینیک زده بود.مطلقه بود. اوضاع مالی خیلی جالبی ...

هوای مامانتون رو داشته باشید .🌸🌸🌸

اینقدر ک عاشق مامانمم از بابام متنفرم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده.
مرسی عزیزم از بچگی سر این جور مسائل خیلی اذیت شدم تا الان که چند وقته یکم زندگیمون بهتر شده...مهمتری ...

منم هر وقت بابامو رفتاراش رو میبینم از همه آقایون متنفر میشم حالا خوبه زیاد پیشش نیستم ولی همه اقایون مثل هم نیستند گلم🌸🌸🌸🌸 امیدوارم خوشبخت و سعادتمند بشی 

نه بابا اصلا به صیغه واینا نرسید.ولی خوب من بچه بودم مطب بابامم نزدیک بود گاهی میرفتم بابام مشقامو ب ...

عزیزم من گفتم زنا نکرده زنا یک عمل حرامه ولی صیغه (ازدواج موقت )شرعا حلاله و مشکلی نداره 

درضمن سوء ظن یه گناه بزرگیه تا وقتی از چیزی مطمعن نشدی اون آدم رو  قضاوت نکن 

عزیزم من گفتم زنا نکرده زنا یک عمل حرامه ولی صیغه (ازدواج موقت )شرعا حلاله و مشکلی نداره  درضم ...

دیگه شواهد مشخص بود

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم من گفتم زنا نکرده زنا یک عمل حرامه ولی صیغه (ازدواج موقت )شرعا حلاله و مشکلی نداره  درضم ...

عزیزم شما خیانت رو چطور تعریف میکنید ؟! 

مرسی💜امیدوارم یه روز باور کنم که همه اقایون مثل هم نیستن..

ان شاءالله

ب شرط اینکه ذهنیت منفی رو ک شکل گرفته کنار بذاری عزیزم و سعی کنی با واقعیت روبرو بشی . من اینکار رو کردم