2777
2789
عنوان

شپش🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 43 پست
شامپو نولایس بگیرید توش شونه مخصوص هم داره دوبار استفاده کنید و چن بار شونه بکشید چیزی نمیمونه..گریه ...

هزینش چنده عزیزم؟ با دوبار کاملا از بین میبره؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آره متاسفانه ،میبینی دوسه هفته تمیز تمیز باز سر شروع میکنه به خارش

الان دخترم خارش نداشت اصلا

منم ندارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاش میسوزه 😐😐😐😐😐

وای چ کنم دارم سکته میکنم هرکی یچیز میگه

شپش چه شکلیه؟ چه رنگیه؟ من تو هواپیما دیدم دو تا بچه تو موهاشون چیزای سفید بود خواهرم میگه شن دریا ب ...

شپش خودش مشکیه که هیچکس نمیتونه تو مو ببینه ولی تخم لعنتیش سفیده و به مو میچسبه به راحتی شوره از سر جدا نمیشه بخاطر همین سمجیشه که سخت میشه از دستش نجات پیدا کرد

همین روشی که گفتمو امتحان کن هر روزم سرشو تمیز کن

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت

کجا باید بگیرم عزیزم؟ هزینش چقده؟  فقط برای شپش هستش؟؟ اگر آره که یواش از فروشنده بخوام بقیه ن ...

محلول دایلیس برای موها دوبار به فاصله یک هفته استفاده کن

و اسپری درمین برای سطوح و رخت خواب ها و ....

بعد با شپش خداحافظی میکنی

سس مایونز به مدت ۶ ساعت رو سربمونه و بعد با شونه ریز توحموم شسته شه و بعد با سشوار داغ روموها نگه دا ...

نه این روش فقط کم می‌کنه و تموم نمیشن 

من سس مایونز، روغن زیتون اصل، اسپند، و....هزار تا چیز امتحان کردم فقط محلولی که گفتم جواب داد