غزلساز مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 614 عنوان موی پرپشت 116 بازدید | 16 پست سلان دخترای مننننننمیگم موهای جلوی سرم خیلی کم شده چیکارکنم؟شما چیزی ندارید موهارو پرکنه توی یکی دوماه؟البته بدون عوارض و بادستور پزشک باشه. 1401/01/17 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125957 دکتررفتی بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98970 هیرویت وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1336 من رفتم دکتر بهم آمپول تقویتی ویتامین ب داد و سرمموی سریتا یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 خیلی چیزا هست ولی باید بررسی بشی ببینی علتش چیه جواب ابلهان خاموشیست
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8985 ریزش جلو سر دو حالت داره یا هورمون مردونت بالا رفته یا غلبه خلط صفرا داری، بغلای سرتم خالی شده؟ تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8985 من رفتم دکتر بهم آمپول تقویتی ویتامین ب داد و سرمموی سریتا خوب شدی؟ تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1336 خوب شدی؟ بله خداروشکر خیلی خوب شد موهامهم پرپشت تر شد هم بلند ترالبته من از اول موهام خوب بود تو دوران شیردهی ریزش پیدا کردمالبته مصرف روزانه زینک هم خیلی تاثیر داره دکتر اینم بهم داد یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
غزلساز مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 614 ریزش جلو سر دو حالت داره یا هورمون مردونت بالا رفته یا غلبه خلط صفرا داری، بغلای سرتم خالی شده؟ نه اصلا خالی نشده ولی کم شده نسبت به اول
ملکہـاردیبهشت عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8985 بله خداروشکر خیلی خوب شد موهام هم پرپشت تر شد هم بلند تر البته من از اول موهام خوب بود تو دوران شی ... آها پس به خاطر شیردهی بوده تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1336 آها پس به خاطر شیردهی بوده بله عزیزمبخاطر ضعف بدن و کمبود ویتامین ها یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
غزلساز مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 614 بله خداروشکر خیلی خوب شد موهام هم پرپشت تر شد هم بلند تر البته من از اول موهام خوب بود تو دوران شی ... چه مدت مصرف کردی عزیزم؟من موهای پشت سرم کم نیست مشکلم جلوشونه
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1336 چه مدت مصرف کردی عزیزم؟ من موهای پشت سرم کم نیست مشکلم جلوشونه منم مشکلم بیشتر جلوی سرم بودآمپول هارو یه ماه و نیم ۱۲ بود که هردفعه باید دوتا ترکیبی میزدم هرهفته یکیزینک هرروز و سرم مو هر شباینارو از بهمن استفاده دارم میکنم یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery