2777
2789
عنوان

خفه شدم از بوی عرق شوهرم اه🤢😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 57 پست

حالا شوهر من یه سره حمومه، بی نهایت تمیز. پیگه انقد میره حموم که صدام دراومده. از سرکار میاد مستقیم میره حموم لباس زیر و جوراباشم میشوره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زنایی دیدم ازدومتری نمیتونی تحملشون کنی ..کلاتمیزی بایدتوذات باشه مردوزن نداره 

کمتر زنی دیدم این مدلی دانشجو که بودم ۵۰_۶۰تا پسر سر کلاط بود ۲۰ تا دختر من ندیدم دختری بو عرق بده امان از پسرا😷 تازه اینا قشر تحصیل کرده بودن وای به حال بقیه

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
حالا شوهر من یه سره حمومه، بی نهایت تمیز. پیگه انقد میره حموم که صدام دراومده. از سرکار میاد مستقیم ...

نوش بحالت شوهر من موقع تقسیم شعور و فهم خواب بوده انگار

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
بخدا اگه جایی برای موندن داشتم حتی یه لحظه هم تحملش نمیکردم واقعا صبر میخوام از خدا

دیدم مردایی که اینجورین تو بانک یا جاهای عمومی که میرم بعضیا رد میشن خیلی بوی عرق میدن همش میگم خدایا زناشون چطوری تحملشون میکنن

ببین کوتاه نیا اسپری رو بگیر دستت برو رو سرش بگو بزن زیر بغلت خفه شدیم

یا یه کم تحقیرش کن شاید به خودش بیاد

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
بعد میگم مردا کثیفن به آقایون برمیخوره تو خیابون هر مردی از کنارم رد میشه بو عرق میده تو دانشگاه با ...

مردای تمیز هم زیاد هستن عزیزم

نمونش همسر خودم که تا از سر کار میاد سریع دوش میگیره و همیشه از مام و اسپری استفاده میکنه

تا حالا ندیدم بودی عرق بده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
مردای تمیز هم زیاد هستن عزیزم نمونش همسر خودم که تا از سر کار میاد سریع دوش میگیره و همیشه از مام و ...

آره استثنا هم هس بینشون ولی خب یه اکثریتی بینشون تمیزی براشون بی معنیه

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
یه اسپلشه دقیق نمیدونم اسپری بدن برای آقایون براش بخر بزنه که بو نده 😐

بادی اسپلشه هم مردونه هم زنونه داره عالیه 

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
آره اسمشو بلد نیستم مرسی😅

فدات عزیزم😉ولی واقعا عالیه واس زیر بغل من دارم البته مامان من همیشه مردونه میخره میگه زنونه بو نداره 

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
عزیزم بارها بهش گفتم ولی اهمیت نمیده هروقت از سرکار میاد بهش میگم برو پاتو بشور بعد بشین سر سفره ولی ...

ای بابااااا. عجب گیری کردی خواهر😟

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️