2777
2789
عنوان

سوپ شیر

139 بازدید | 14 پست

میشه بگید چجوری درستش کنم؟

خامه هم دوس ندارم بریزم و کاملا سالم باشه 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
شیرو بجوشون بعد بریز تو سوپ اگه سرد باشه میبره  بدون خاما بنظرم اصلا جذاب نیس ☹

هیچی ازش بلد نیستما میشه کامل بگید اگه ممکنه؟

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلغور جو رو بشور بذار خیس بخوره...مرغ رو با پیاز  و نمک و فلفل  و یکم زردچوبه یکم تفت بده یکم آب بریز بلغور جو هارو اضافه کن...یکم نیم پز شد هویج رنده کن قارچ خورد کن با نخود فرنگی بریز داخلش...اخرای پختش شیر بریز و جعفری خورد شده...بعدم با ابلیمو سرو کنید ...نوش جان

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
بلغور جو رو بشور بذار خیس بخوره...مرغ رو با پیاز  و نمک و فلفل  و یکم زردچوبه یکم تفت بده ...

چقد یکم داره😅

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
هیچی ازش بلد نیستما میشه کامل بگید اگه ممکنه؟

اهان باشه عزیزم 

اول پیازو نگینی خورد کن تفت بده بعد هویج و سیب زمینی خورد شده و قارچ رو اضافه کن یکم تفت بده با ادویه (فلفل سیاه پول بیبر )من زردچوبه نمیزنم چون حس میکنم رنگ سوپ زرد میشه 

بعد جو رو که از قبل خیس کردی رو اضافه کن اب بریز بزار بپزه کامل وقتی دیدی کامل پخته و ابش تقریبا کم شده شیر رو بجوشون بعد بریز تو مواد یکم بزار بجوشه و شیر جا بیوفته اخر سر اگه خواستی خامه رو با شیر گرم حل کن بریز تو سوپ و خاموش کن اصلا نزار خامه بجوشه اب لیمو رو هم موقع خوردن سر سفره بزنین موقع پخت نه

اهان باشه عزیزم  اول پیازو نگینی خورد کن تفت بده بعد هویج و سیب زمینی خورد شده و قارچ رو اضافه ...

سیب زمینی داره مگه این سوپ🤔

بلغور جو رو بشور بذار خیس بخوره...مرغ رو با پیاز  و نمک و فلفل  و یکم زردچوبه یکم تفت بده ...

خاله من یجور دیگه میپزه

آرد و کره رو تفت میده بعد هویج و مرغ و ... رو میریزه بعد شیر

خاله من یجور دیگه میپزه آرد و کره رو تفت میده بعد هویج و مرغ و ... رو میریزه بعد شیر

اخه گفتی سالم باشه من کره و خامه رو حذف کردم واست

من شوهرم دوس داره میریزم بستگی به سلیقه داره

عاهاااا

مرسی عزیزم 

ان شاءالله بهترینا برات یهویی شه👌🏻💯