2777
2789
عنوان

فرمالیته...

326 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خواستم ی مشورتی ازتون بگیرم 

ما بعد ماه رمضون قراره بریم برا کلیپ و عکسای فرمالیته شمال ولی واقعیتش من دو دلم 

ی وقتا فکر میکنم کنسلش کنم چون بنظرم هزینه ی الکیه و خب اون کلیپ فقط یبار قراره ت مراسم پخش بشه و بعدش معلوم نیس کی بخوای ببینی اینهمه خرج بشه واس ی کلیپ دلم برا همسرم میسوزه واقعا هر چند خودش مخالفتی نداره با فرمالیته و میگه هر چی ت بگی ولی خب ب هر حال قراره پول بابتش داده بشه 

ولی خب از ی طرفم میگم فرمالیته رفتن باعث میشه فشار روز عروسی کمتر بشه و کمتر خسته بشم

اونا ک فرمالیته رفتن راضین ؟برگردن عقب بازم اینکارو میکنن؟

میشه راهنمایی کنین؟!

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صد در صد غیر ضروریه،، صد در صد

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
نزدیک ۱۰تومن 

خب نسبت به خود عروسی که چیزی نیست

برو 

فقط خستگی زیاد داره 

من هر کیو دیدم رفته میگه خیلی خسته شدیم ولی خب به نظرم چون یادگاری میمونه ارزششو داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من سال ۹۷ رفتم...من دوست داشتم الانم دوست دارم برم 😂اگه فکر میکنی بعدا هی پشیمون نمیشی که کاش میرفتم و اینا برو ولی اگه بعدا نگی کاش رفته بودم نرو 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من نداشتم بخاطر هزینش نرفتم.اما الان میگم ای کاش میرفتم.البته روز عروسی خسته نمیشه.ظهرم ک بری باغ و ...

وای ما روز عروسی هم خسته شدیم .....روز عروسی ما ۸ صبح عمارت بودیم دقیق تا ۷ غروب عکس و فیلم داشتیم دیگه داشتم غش میکردم تو پشت صحنه های فیلمم هست که چقدر خسته داغان شدم 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من سال ۹۷ رفتم...من دوست داشتم الانم دوست دارم برم 😂اگه فکر میکنی بعدا هی پشیمون نمیشی که کاش میرفت ...

من بخاطر همین کاش گفتنه ک دو دلم

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
2790
2778
2791
2779
2792