2777
2789
عنوان

ظلم _ کارما

213 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، من مادرم خیلی در حقم ظلم کرده من سال کنکورم یک بیماری داشتم که باید عمل میشدم با اینکه خانواده م صد برابر پول عمل منو داشتن اما گفتن به ما ربطی نداره من دوسال تمام التماس کردم به مادرم (که حالم ازش بهم میخوره ) که بیا تو که اینهمه پول داری منو ببر عمل کن گفت من برای تو هیچ کاری انجام نمیدم خلاصه من عاشق رشته دندون بودم اونسال به خاطر عملم رفتم تربیت معلم اما الان حسرت دندون به دلم مونده و دارم سخت تلاش می کنم که دوباره کنکور بدم و بهش برسم . خانوادمم هرچی پول دارن برای اون یکی دخترشون که انشالله به خاک سیاه بشینه خرج میکنن واقعا من وقتی اینها رو میبینم قلبم تیر میکشه که اینطور با آینده من بازی کردن ، میخوام بدونم واقعا کارما راسته ؟، واقعا خدا حق این هارو میذاره کف دستشون ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی؟  مگه است مادری این طوری؟ 🙂

اره همش راسته ، منم از اون سال دیگه بهش نگفتم مامان متنفرم ازش فقط منتظرم ببینم همونطور که من مریض شده بودم بهش التماس میکردم اونم یک روز بیاد التماس کنه به من اون وقت مثل خودش با بی رحمی پسش میزنم 

چرا باید این همه تبعیض باشه؟ بی‌دلیل که نمیشه! همینطوری الکی میگن مسئولیت تو با ما نیست؟

چون مامان بزرگمم همینجوریه ، اونم فقط میگه همیشه باید به یکی رسید بقیه به ما ربطی ندارن 😑

اره همش راسته ، منم از اون سال دیگه بهش نگفتم مامان متنفرم ازش فقط منتظرم ببینم همونطور که من مریض ش ...

عین منی... حیف اسم سگ بذاری روشون

لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .
اره همش راسته ، منم از اون سال دیگه بهش نگفتم مامان متنفرم ازش فقط منتظرم ببینم همونطور که من مریض ش ...

پدر و مادر واقعیتن؟

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋