sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2231 عنوان نشانه های اولیه بارداری 58 بازدید | 5 پست سلام خانم ها .چند روز به موعد پریود ام مونده اما بویایی ام خیلی قوی شده و سینه ها حساس شدن و امروز حالت تهوع دارم تجربه دارین من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم 1401/01/17 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس6727 عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 بی بی چک بزار روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2231 چند ساعت دیگه لگدم میزنه شاید لگد بزنه خدا رو چه دیدی من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
fa_fa_19 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6458 من تا چند روز بعد موعدم هم هیچ علائمی نداشتم حتی درد پریودیفقط یکم خسته بودم و خوابم زیاد شده بود که البته الانم همینجوریم😆 آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2231 من تا چند روز بعد موعدم هم هیچ علائمی نداشتم حتی درد پریودی فقط یکم خسته بودم و خوابم زیاد شده بود ... بارداری اولم منم دیر علایم داشتم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم