2777
2789
عنوان

میخوام درد دل کنم

641 بازدید | 23 پست

من 29سالمه

امسال دبیر معارف میشم و استخدام

از وقتی یادمه یکی رو خیلی میخواستم اما اون هیچ توجهی به من نداشت

رفت با کس دیگه ای که خیلی خوشگله و الان خوشبخته

انقدر براش صبرکردم و نذر کردم بخودم اومدم دیدم زن گرفته و همه ی خواهرای کوچکترم ازدواج کردن

بخودم اومدم دیدم چقدر چاق شدم مثل یک زن شدم دیگ دخترانگی ندارم

بخودم اومدم دیدم خواستگارندارم و من موندم و گوشه کنایه ها

الان هم موندم

واقعا موندم

نمیخوام دکترا رو ادامه بدم

خسته شدم

خدایی ک همه ی نی نی سلیت دارن از معجزه اش میگن کجاست

دوساله دارم درشو میزنم جواب نمیده

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موقعیت خوبی داری چرا ناشکری میکنی؟؟

چاقی و اضافه وزن چاره داره 

انشالله یه خواستگار خوب میادبرات

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

منم تو زندگیم خیلی کارا کردم که الان که فکر میکنم از خودم متنفر میشم بابت اینکه گذاشتم روح و روانم درگیر این چیزا بشه ولی چاره ای نیست جز پذیرش جز این که راهی بسازیم واسه فردامون ولی کاش همین الان این مسیری که داریم میریم یه راهنما داشتیم که فردا غصه نخوریم که به جایی نرسیدیم

چه کاریه  مگه همه باید شوهر کنن 😑

من باتوجع ب شرایطم بله 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
یک کلمه بش میگفتی. حالا که کار از کار گذشت 

گفتم

توجهی نکرد

من خورد شدم

خورذ

چرا روحیتون باختی ورزش کن، درستو ادامه بده واسه خودت زندگی کن خیلیا الان دوست دارن جای شما باشن

من ی ادم شکست خورده ام

هیچکی دوست نداره مثل من باشه

شکست عمیقققق

موندم با حرفا و نگاههای بقیه

معحزه زندگیه من چیه پس

منم تو زندگیم خیلی کارا کردم که الان که فکر میکنم از خودم متنفر میشم بابت اینکه گذاشتم روح و روانم د ...

من خیلی غصه میخورم

خبری ک ازش میرسه بهم میریزم

خدا کی زندگیم درست میشه

موقعیت خوبی داری چرا ناشکری میکنی؟؟ چاقی و اضافه وزن چاره داره  انشالله یه خواستگار خوب میادب ...

سنم خیلی بالاس

فک نکنم دیگ خواستگلربیاد

عزیرم قرار نیست شوهر کنی تا خوشحال باشی  برو بیرون با دوستات بگرد  ورزش کن  خرید ک ...

عزیزم شما چندسالته؟

من ی ادم شکست خورده ام هیچکی دوست نداره مثل من باشه شکست عمیقققق موندم با حرفا و نگاههای بقیه مع ...

خب همین طرز فکر باعث شده به اینجا برسی

خودت باید بخوایی تا بتونی

این کاربر اهل هیچ صراطی نمی باشد🖖
سنم خیلی بالاس فک نکنم دیگ خواستگلربیاد

۲۹ سن زیادیه؟؟؟؟؟؟

خدایا من و گاو کن 

تو خودت به خودت انرززی منفی میدی همش اینجوری هرچی اتفاق بده میفته برات

مورد دیدم ۳۸ سالش بود یه ازدواج موفقی کرد بیاو بیبین

چرا خودتو باختی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍