2777
2789
عنوان

شوهر بی عقل و بی فکرم

1915 بازدید | 75 پست

شوهرم چند وقتیه میگه میخوام دماغمو عمل کنم من دوست ندارم عمل کنه ما خرجای مهمتری دارم من همش باهاش راه میام میگم گناه داره امااین از خوبی زیاد من پرو شده بخدا مبل هام خرابه فرشام ازبس استفاده شد پرخاش از بین رفته میز تلویزیون داغونه و شکستس من میخوام یه نفرو دعوت کنم خجالت میکشم اما این مرد اصلا ابرو نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم واسه خودش رفته نوبت گرفته وقت عمل گرفته من اصلا دوست ندارم نمیتونم تحمل کنم مردم عمل کنه این هم بگم چون یکم هیزم عوضی همینجوری چشم مردمو در میاره چه برسه دماغشو عمل کنه خسته شدم از دستش 

بگو بعد از تعویض وسایل عمل کن

منم دل دارم

جالبه جای مرد و زن عوض شده

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چی جذاب این مسئله الان باید برعکس میبود دقیقا😐😕

بخدا خونمون وسایلش داغون سرویس چینیم همه شکسته ناقصه ازبس باهاش راه میام میگم پول نداره تا بفهمه من دارم بزرگواری میکنم ولی بازم شعور نداره 

تقصیر خودمونه که اینقدر بی‌توقع بودیم اینا رو گرفتن

ش

شوهر منم میگه میخوام دوندونمو ارتودنسی کنم

منم گفتم حتما باید باهم انجام بدیم

میگه نه اول نگمن بعد تو

نمیدونم من زنم باید به فکر خوشگلی باشم اونوقت این نکبت میگه اول من انجام بدم بعد تو 

ولی کوووررر خونده

بخدا خونمون وسایلش داغون سرویس چینیم همه شکسته ناقصه ازبس باهاش راه میام میگم پول نداره تا بفهمه من ...

چی بگم والا اگر منطقی و با دلیل و اروم جواب نمیده 

دعوا بگیر باهاش یا یکسره غر بزن شاید درست شد

گوش نمیده من تازه فهمیدم وقت عمل گرفته چرا باید به خودش برسه وقتی تمام وسایلمون داغونه 

حتما از خیلی وقت پیش تصمیم گرفته 

چندسالشه؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
تقصیر خودمونه که اینقدر بی‌توقع بودیم اینا رو گرفتن ش شوهر منم میگه میخوام دوندونمو ارتودنسی کنم ...

دقیقا شوهرم از بس بهش خوبی کردم پرتوقع شده مستاجریم پول پیش خونه نداریم امسال زیاد کنیم وسایلمون همشون کهنه شده چند وقت دیگه باید فامیلشون که تازه عروسی کرده رو دعوت کنیم اما اصلا واسش مهم نیست که خونش وسایلش داغونه چندباری هم دیدم باگوشی با کسایی چت میکنه 

تف به مردهای عوضی این دوره زمونه متنفرم از همشون که ریالی ارزش ندارن وقتی به جایی میرسن همه چی رو فراموش میکنن کاش هیچوقت زن وجود نداشت مادرم همیشه میگه مرد خوب هم پدر سوخته اس چه برسه به بدش

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝