2777
2789
عنوان

یه عینک خریدم😭😭😭

285 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه عینک افتابی خریدم دیروز.

شوهرم خبر نداره اگر بفهمه منو می‌کشه کلا حالا میگم چرا.

بعد امروز زدمش دیدم خیلییییی داره چشممو اذیت می‌کنه.

خریدمش ۴۲۰

بعد کدش رو زدم تو اینترنت عین خودش رو توی یه سایتی پیدا کردم میداد ۲۳۰.

خیلی کلاه رفته سرم.

چیکار کنم بنظرتون.

ببرم پسش بدم؟

حرفی نیست 🥲

خب ببر پس بده

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش تقصیر شوهرمه وگرنه میرفتم تهران از یه جای معتبر می‌خریدم.

یه بار ۸سال پیش یه عینک خریدم،۱۲۰

یه بارم ۲سال پیش خریدم ۹۰

این دوتا خراب شدن،

میگه چرا خراب کردی دیگه حق نداری عینک بخری😒

حرفی نیست 🥲
 از کجا عینک سایته اصل بوده تو مجازی یه عکس میزارن چیز دیگه میفرستن حداقل از دوتا مغازه قیمت بگ ...

یعنی چشمم اذیت میشه راحت نیس اصن.

نمی‌دونم چجوری توضیح بدم دقیق

حرفی نیست 🥲

اره برو با حالت خیلی غمگین بگو داداش همسرم اجازه نداد پولشو پس بدین😞 یکمم پیاز داغشو زیاد کن 😁

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره برو با حالت خیلی غمگین بگو داداش همسرم اجازه نداد پولشو پس بدین😞 یکمم پیاز داغشو زیاد کن 😁

عع خدایی خوبه؟

آبرومم می‌ره🤣 ولی چاره ای نی انگار🤕

حرفی نیست 🥲