2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 12977 بازدید | 78 پست

ی وکیل خوب بگیر حتما!! و بقیه کارارو بسپر بهش!!مهریه ی زن جزو اولویت هستش و امکان پارتی بازی توش نیست خیالت راحت فقطسریع اقدام کن و به کسی هم نگو!!ب وکیل بسپر مهرتو بذاره اجرا و بشین تماشا کن

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت نمیکنه مارو بدبخت میکنن

هی به من میگه ببخش آخه چجوری با این بیماری که به من منتقل کرد داغون شدم بخدا . نه می تونم طلاق بگیرم نه می تونم ببخشم مثل ادم زندگی کنیم . 

براشادی روح امواتم صلوات    
چه دارویی منم دارم خدا این مردای خیانتکار لعنت کنه

عزیزم من تو پاپم یافت شد بعد دو ماه داروی تقویت سیستم ایمنی خوردم. بعد رفتم اون آزمایش ۸۰۰ تومنی رو دادم که واژیناله . زد یافت نشد. هیچ نوعیش رو نداشتم. خداروشکر. اگه میخای قرص ه رو پیدا کنم جعبشو برات بفرستم.

عزیزم من تو پاپم یافت شد بعد دو ماه داروی تقویت سیستم ایمنی خوردم. بعد رفتم اون آزمایش ۸۰۰ تومنی رو ...

ااره بفرست ممنون میشم خدا خیرت بده  منم آزمایش دادم تو خونم چیزی نشون نداد ولی از رو داشتم رفتم سوزاندم

براشادی روح امواتم صلوات    
ااره بفرست ممنون میشم خدا خیرت  بده  منم آزمایش دادم تو خونم چیزی نشون نداد ولی از رو داشت ...

این بنفشه ست عزبزم. سیستم ایمنیو قوی میکنه. باید پاپ اسمیر بدی. بعد یه آزمایش ۸۰۰ تومنی هم هست که نوع ویروسو مشخص میکنه

بنامش باش خونع بزاری اجرا میدن بجا مهر ولی اگ نفمه تا اون موق نزنع ب نام کسس

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

شوهر منم داشت ...منم موقع بارداری ازش گرفتم چند سال پیش اما خودش ازبین رفت ....دیگه ب تمیزی خشکی خودم میرسم چیزای مقوی میخورم نزدم .......اصلا هم سر زنشش کردم بهشم تیکه ننداختم طلاقم نگرفتیم باهمم رابطه داریم .....قبل ازدواجش بامن رابطه داشته اما خب خودشم نمیدونست مبتلاس ...من بهش گفتم رفت لیزر کرد 🙄🙄🙄

دادگاه واسه مهریه نهایت قسط بندی کنه

قسط زمانی هست که چیزی به اسمش نباشه در اینصورت میزان یک چهارم درآمدش رو ماهانه ازش میگیره ولی  اگه سند خونه یا هرچی به نامش باشه دادگاه به جای مهریه ازش میگیره

طراح سازه-kurd