[QUOTE=232578283]انشاالله ب حق این ماه عزیز ب امام رضا ک ضامن آهو شد ضامن تو ام میش قربونت برم انشاالله این ماه مثبتع ...[/QUOTEقزوینم .خدا از دهنت بشنوه .ایشاا.. هردو باهم
خودم تنبلی تخمدان شوهرمم اسپرماش ضعیفه قبلنا دکتر میرفتم ولی الان دیگه خسته شدم نمیرم 🥺🥺ماههای قبل ...
عزیزم خدا انشالله قسمت شما هم بکنه همیشه استرس رو دور کن از خودت ،،،ی وقتایی ناراحت بودی یا حس دلتنگی بهت دست داد پیاده روی کن همسایه ما بچه دار نمیشد بخدا دکتر همین چیزی ک من بشما گفتم رو گفت بعد شش سال خدا یه دختر بشون داد ،،،،فکر و استرس و ناراحتی خودش ی درده انشالله خدا نسیب شما هم بکنه
حتما بزن حتما خودتو درگیر استرس و فکر و خیال نکن خواهر ،،،،من خودم ادم صبوری نیستم مخصوصا اینجور مواقع🤣🤣اگه جای شما بودم الان بعد ۵ روز ۵بی بی چک میاوردم امتحان میکردم بخدا شوهرم هم مثل خودم 🤣🤣
بزن بیا بمون بگو انشالله مثبت باشه ،،،اگه باردار باشی درد پریودی رو داری فرقی نمیکنه عزیز ،،،اتفاقا ماهی که بار دار باشی درد پریودی و ترشحات بیشتر ،،حس میکنی هر آن میخوای پریود شی من اینجوریم
احتمالا لانه گزینی دیر انجام شده .من سر پسر اولم روز پنجم مثبت شد اما این روز چهاردهم دکتر گفت احتمالا آخر دوره تخمک کذاری داشتی .همیشه تخمک وسط دوره نیست به روحیات فرق داره .