2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره که چی باید اول و اخر بزنی تا بدونی بارداری یا نه ولی خدایی حالتو درک میکنم چون ۴ساله درگیرشم ...

عزیزم دوباره بخر ،،،هر وقت دوست داشتی امتحان کن چون بی بی چک حتما که نباید ادرار اول صبح باشه ،،،اتفاقا من سر پسر دومیم شب امتحان کردم مثبت بود استرس نداشته باش فدات شم 

عزیزم مال من بعد از ۱۴ روز از موعدم گذشته بود مثبت شد.هیچ وقت ناامید نشو.اگه توکلت به خداس پس دودل و استرس نگیر.خداوند خیر مطلقه و تمام بنده هاشو دوست داره.مطمعن باش خدا بهترینها رو نصیبت میکنه.

چرا باردار نمیشی؟؟

خودم تنبلی تخمدان شوهرمم اسپرماش ضعیفه قبلنا دکتر میرفتم ولی الان دیگه خسته شدم نمیرم 🥺🥺ماههای قبل در ماه چن روز اقدام  داشتم نشدم ولی این ماه بعد پریودی یه روز درمیون اقدام کردیم منتظرم ببینم چطور میشه .دعاکن واسم 

عزیزم مال من بعد از ۱۴ روز از موعدم گذشته بود مثبت شد.هیچ وقت ناامید نشو.اگه توکلت به خداس پس دودل و ...

مرسی نفس جان . من ک ۵ روز گذشته قبلا هم منظم نبودم اما از همین تاریخا دیگ درد پری می‌گرفتم اما الان اصلا 

بعد حتمیه؟

اره فدات شم،،،هر وقت دوست داشتی امتحان کن ،،،تازه من قبل موعد پری شده بی بی زدم مثبت شد مگر اینکه خراب باشه ،،،اصلا ماهی ک بارداری خودت حس میکنی قربون خدا برم یه حسی ب مادر میده