2777
2789
عنوان

خیانت

196 بازدید | 17 پست

نمیدونم کسی هست یا نه ولی خانما اعصابم خیلی خورده

این چند وقته خیلییییی ادم خیانتکار دیدم 

خسته شدم همش میترسم نکنه منم اینجوری شم

امشبم یکی رو شنیدم که یرش قسم میخوردم

چرا اینجوریه 

چرا ادما اینجوری شدن

وقتی اینچیزا رو میشنوم به شوهرم شک میکنم

منم مثل تو ام

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا خودت نخوای شبیه هیچ کس نمیشی. بحث ذات و اصالته

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
منم جدیدا زیاد دیدم انگار قبح بعضی چیزا داره میریزه و عادی میشه

یعنی بخدا انقدرر از اطرافم دیدم که حد نداره

اینی که امشب شنیدم واقعااااا ناراحتم کرد چون خانومشو میشناسم و مرده تو چشمای من نگاه نمیکنه حرف میزنه 

خیلی وقته ازدواج کردین؟

نه زیاد سال 96 ولی اینقدر خیانت زیاد شده ادم میترسه زندگیش نابود شه

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
نه منظورم اینه خیانت ببینم

تو مسئول رفتار بقیه نیستی حتی شوهرت. خودتو با فکر کردن به این چیزا ناراحت نکن ارزش نداره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه اصلا شما چرا باید به شوهرتون شک کنید   برای ارامش ذهن خودتون شده این چرندیات  فکر نکنید ...

اره من تازه ی ماه دیگه عروسیمه خداییش تو این یک سالو نیم هیچی ندیدم 

ولی بخدا میمونم