2777
2789
عنوان

دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 41 پست
کلا میدونی پسر پیچیده ایه اصلا نمیفهممش:)

یه جوری بالاخره خودشو لو میده  هر ادمی یه راهی داره. یا اگر واقعا برات مهم نیست مه بعدش جوابش جیه مستقیم بهش حرف دلتو بگو

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
با این تعاریف شاید اونم کششی به سمت شما داره   یه جوری باید بهش بفهمونی دیگه   ا ...

به نظر خودم داره ولی نه درحدی که من دارم  و بیشتر پیچیدگی رفتارش عصابم و خورد میکنه  از همه پسرایی که دیدم متفاوت تره بااینک همش یک سال ازم بزرگتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اعتراف کردم راضیم

هم دانشگاهیم بودیم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
به نظر خودم داره ولی نه درحدی که من دارم  و بیشتر پیچیدگی رفتارش عصابم و خورد میکنه  از هم ...

دیگه تصمیم با خودته هر احتمالی وجود داره   اگر میشد یه جور بفهمی بهت حسی داره یا نه بهتر بود. ولی بازم خودت میدونی  که  چی ناراحتت میکنه بهش فکر کن بعد تصمیم بگیر

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اصولا در این جور مواقع یه واسطه  شما رو به اون اقا غیر مستقیم پیشنهاد بده. اینجوری عزت نفس و غر ...

چیزی نمیشه به خدا

منم به کراشم تو دانشگاه پیشنهاد دادم گفتم قبولم نکرد نکرد

به دست و پاش که نمیفتم😂صرفا یه پیشنهاده

ولی قبول کرد

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
چجوری اعتراف کردی تکست دادی یا رو در رو؟ و اینکه چطور گفتی چی گفتی🤧

والا پسره اصن تو فاز کراش و نخ دادن و اینا نبود مجبور بودم خودم بهش بگم

تکست دادم با اکانت فیک😂😂

چیزی نمیشه به خدا منم به کراشم تو دانشگاه پیشنهاد دادم گفتم قبولم نکرد نکرد به دست و پاش که نمیفتم ...

خیلی هم عالی.  من به خاطر این گفتم  شاید روحیاتش حساس باشع اگر مثل شماست که بره بگه 😄

دیگه تصمیم با خودته هر احتمالی وجود داره   اگر میشد یه جور بفهمی بهت حسی داره یا نه بهتر ب ...

کاش مثل بقیه فن ۱۳ بدر رو میزدم ولی حواسم نبود اون روز💔 از طریق جرعت حقیقتم میشه ولی دیگه خیلی کم نمیحرفیم ک بخوام برم بگم بیاد ج ح  اره موافقم بهتربود فوقش اعتراف میکنم اونم میگه رل زده رد میکنه دگ😃💔

مبشه بیای پیوی بگی یا همینجا توضیح بدی چطور شد؟😂

آره درخواست بده تعریف کنم برات😂