2777
2789
عنوان

بنظرتون انصراف بدم

484 بازدید | 37 پست

من دانشجو دولتی شیمی هستم و از این رشته بدم میاد ( البت آینده کاری درست و حسابی هم تداره)

بنظرتون انصراف بدم مجدد واسه کنکور بخونم؟

خیلی گیجم خییلی 

خدا کمکم کنه فقط😔

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمی محض یا کاربردی؟اگه پایت خیلی ضعیف نیست انصراف بده بشین بخون لااقل برای پیرا پزشکیا.

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

نمیدونم والا

اگه تو خودت خوندن کنکور میبینی انصراف بده

ولی خب خوندن برای کنکورم واقعا سخته اصلا نمیتونی درسایی ک قبلا خوندی دوباره تحملشون کنی یا بخونی عذاب میکشی و ممکنه اگه انصراف بدی دیگه حتی همین شیمی دولتی نیاری

با اینکه من چند نفری دیدم ک با رشته شیمی شغل مناسب و درآمد بالای ده تومن داشتن ولی خب بازم ب خودت بستگی داره

چند وقته خوندی؟ با درس حتما میخوای بری سرکار؟ میتونی درس بخونی؟برا کنکور؟ قبلا چرا رفتی

من ۲ سال پشت کنکور بودم الان حدود ۵ ترم خوندم ولی ۲ ترم مشروط شدم از درساش متنفرم اصلا هیچی نمیخونم

بله دوست دارم درسی ک میخونم آینده داشته باشه حداقل ب ی درامدی برسم

فک کنم بله بتونم

چون خسته شده بودم ۲ سال پشت کنکور بودم ولی خدا شاهده این حالی ک الان من دارم از هزار بار خستگی پشت کنکور موندن بدتره

اگه چیزی هست که علاقت توش فراوون باشه و بهت انگیزه بده برو کنکورشو بده وگرنه نه تو همون بمون

بله ب رشته های بیمارستانی و کادر درمان از بچگی علاقه داشتم

ترم چندی ؟ مثلا چه رشته ای دوست داری بخونی؟ اگه شرایطش داری که خوب بخونی واسه کنکور خب انصراف بده & ...

ترم ۵ ولی ۲ ترم مشروط شدم 

پرستاری واقعا دوس دارم

من ۲ سال پشت کنکور بودم الان حدود ۵ ترم خوندم ولی ۲ ترم مشروط شدم از درساش متنفرم اصلا هیچی نمیخونم ...

الان کنکور خیلی سخت شده رقابت بالاس ؛اجرم خواستی اینکارو کنی ی مدت بخون برا کنکور ببین چند چندی بعد بهتر تصمیم میگیری؛رشته های کمی هستن ک ب کار میرسن الانا و ب شهری ک زندگی میکنی خیلی بستگی داره؛اما چرا نمیری دنبال آرایشگری !خیلی پول توشه چرا فقط راه درس ؛اونطور زودتر ب نتیجه میرسی البته باید دید سلیقه آت چیه

2790
2778
2791
2779
2792