2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

372 بازدید | 19 پست

کسی نتیجه گرفته؟ اصن تاثیر داره 

دوست دارم تحت نظر دکتر باشم برای رژیم پسرزایی دو دلم که خوبه یا ن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پول دادم دکتر رژیم گرفتم ولی ب دلایلی منصرف شدم از بچه اوردن الکی پول دادم فقط همه چیشو دارم مو ب ...

چجوریه فقط میگه چه غذاهایی بخوری؟ یا کار خاص دارویی چیزی؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بله من با رژیم و خواست خدا پسر دار شدم

چجوریه عزیزم میتونی توضیح بدی؟؟ مثلا من با رژیم شما میتونم پسر بیارم یا به هرکس متناسب با سن و ایناش رژیم مخصوص میدن غذا یا دارو یا چه چیزی داره؟؟ 

من ۱۵ هفتمه خیلی پسر دوست دارم کاش اولین بچم پسر باشه

انشالله هرچی دوست داری و صلاحته همون بشه عزیزم نی نی سالم بیاد بغلت ولی دختر خیلی شیرین تره 

من یه دختر دارم چون تنها نباشه و جنسم جور بشه میخوام پسر بیارم

غذا،چن مدل قرص ک خودتون و همسرتون بخورین و حتی ماساژ دادن بدن با چن نوع روغن و ......

این رژیم باید تا چند وقت رعایت بشه؟ شنیدم حتی روزای خاصی رو برای اقدام تعیین میکنه

چجوریه عزیزم میتونی توضیح بدی؟؟ مثلا من با رژیم شما میتونم پسر بیارم یا به هرکس متناسب با سن و ایناش ...

نه رژیم پسر ن شرایط بدنی داره نه رژیم مخصوص هر فردی شما باید زمان تخمک گذاریتون رو بدونید سونو بدید بدونید کی فولیکول ازاد میکنید دو ماه قبل رابطه همسرتون باید فقط گرمی استفاده کنه شمام محیط رحم رو قلیایی کنید و تو دوران پریودی فقط گرمیجات بخورید تاریخ تخمک گذاریت مهمه

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بله قطعا خیلی خوبه ولی دوست دارم بچه اولم پسرشه بعدی دخمل برام دعا میکنی خواهرم

انشالله عزیزم هرچی که دلت میخواد خدا بهت بده😘

نه رژیم پسر ن شرایط بدنی داره نه رژیم مخصوص هر فردی شما باید زمان تخمک گذاریتون رو بدونید سونو بدید ...

یعنی کاملا باید غذاهای طبع سرد رو از رژیممون حذف کنیم؟