من که قشنگ دارم به تیمارستان رفتن فکر میکنم. زندگی نذاشته برام. اعصاب ندارم دیگه. یه خلوت دونفره ...
اونجوری نگووو یکم که آروم شی فراموش میکنی کاراشو نباید کاری کنیم که بعدش پشیمون شیم من بعضی وقتا دعواش میکنم یا حتی بی اعتنایی بعدش خیلی پشیمون میشم میگم گناه داره چرا این کار رو کردم ولی خوب راه حلی هم برای این قضیش پیدا نمیکنم
فقط باید حواسشو پرت کنی... منم یدونه شو دارم... ۴.۵سالشه میگن نهایت تا پنج سالگی همین بعدش خوب میشه... خیلی یه دنده و لجباز... غذا هم که نمیخوره دیگه بدتر
با بچه لجباز باید از تکنیک نادیده گرفتن استفاده کنی توجه باعث میشه رفتار منفی رشد کنه ولی با نادیده گرفتن بچه میفهمه با این رفتار نمیتونه نتیجه بگیره روشش رو عوض میکنه داد زدن فحش دادن خراب کاری هایی که آسیب نمیزنه بهش اینجا باید نادیده بگیری هییییییییییچ واکنشی نشون نمیدی بچه نباید بفهمه تونسته بره روی اعصابت حتی دستت رو مشت نمیکنی نگاهت رو چپ نمیکنی تا زمانی که خطری تهدید نمیکنه انگار نه انگار میاد بهت میچسبه میاد بغلت یا میره چیزی رو که خطریه برمیداره که توجه کنی بهش باید خیلی سرددددددد برخورد کنی طوری که افت کیفیت ارتباطش با شما رو بفهمه وقتی نشستی و میندازه خودشو توی بغلت هیچ واکنشی نشون ندی وسیله رو بگیری و ازش جدا بشی هیچ اکتی نشون نمیدی بعد از پایان رفتار بد نیا در موردش حرف بزن چون تو اون لحظه ندیدیش کلا وقتی یک والد نادیده میگیره بچه به اون یکی والد پناه میبره والد بعدی باید بچه رو ببره توی محدوده اون یکی والد دو بار ببره اگر باز برگشت والد بعدی هم خودش باید نادیده گرفتن رو شروع کنه
پسر منم بشدت لجبازه ی حرفو انقد تکرار میکنه مثلا فردا بریم؟ خونه خاله میگم باشه یعنی تا فردا ۲۰۰ بار می پرسه مامان فردا میریم هی میگم اره باز می پرسه انقد ک دیگه جیغ و دادمون شروع میشه
فقط باید حواسشو پرت کنی... منم یدونه شو دارم... ۴.۵سالشه میگن نهایت تا پنج سالگی همین بعدش خوب میشه. ...
آخه این خیلی خاصه هیچ جوره حواسش پرت نمیشه اون کاری که میخواد و باید به سرانجام برسونه یعنی قشنگ از پا درت میاره راحت ۴۰ دقیقه ناراحتی میکنه تا روانت کاملا بپوکه