2777
2789
عنوان

تبلت ایرانی

200 بازدید | 5 پست
سلام به نظر شما خرید تبلت ایرانی اشتباهه؟ اگر تبلت ایرانی خوبی میدونید معرفی کنید...مرسی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

صاحب تاپیک(با عرض معذرت) اگر این پست برای شما مزاحمت ایجاد میکنه پاکش کنید بیا توسل کنیم به ائمه(((ختم جدید حدیث کسا...باور کن معجزه میکنه))) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=997851&postID=41994308
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مارشال نخری هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من ایم پی تریش داشتم داغون بود اصلا کار نکردم خراب بودش آقای فروشنده گفت الان مارشال بد شده محصولاتش .
منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
طفا سریع تو پست هاتون کپیش کنید.این اسفند در زندگی شما تکرار نخواهد شد برای اینکه اسفند امسال 4تا شنبه ،4تا یکشنبه ،4تا دوشنبه ،4تا سه شنبه ،4تا چارشنبه،4تا پنجشنبه و 4تا جمعه داره که این اتفاق هر 823سال یکبار اتفاق میفته.این اتفاق به کیف پول معروفه پس این متنو برای حداقل 5نفر یا 5گروه بفرست تا در عرض 4روز پول بیاد دستت .این متن بر اساس افسانه فنگ شو هست که در عرض 11دقیقه پس از خوندن باید فرستاده بشه . قابل توجه دوستانی که کنجکاون میتونن توی اینترنت سرچ کنن😧😶

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌