2777
2789

چرا همیشه باید فقط واسه من نشدن باشه؟!

چرا یبار هم نباید من روی خوش زندگیو ببینم💔😭

همه نذر و نیاز میکنن جوابشونو میگیرن

من چندساله دارم همش ندر و نیاز میکنم هنوزم نشده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من حقم نیست بتونم جوونی کنم زندگی کنم به چیزی که میخوام برسم؟؟؟😭😭😭چراااا مگه من بنده خداااا نیستم😭😭😭😭😭😭😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میشه ان‌شاءالله خدا بزرگه

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
سلام بچه ها میشه برا جور شدن ازدواجم دعا کنید و ی صلوات بفرستین اسمم زهراس 

منم واسه ازدواجم‌میخوام😭😭😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ولنبلونکم بشی من الخوف و الجوع و النقص من الاموال والنفس و الثمرات و بشر الصابرین

ما شما رو به ترس، تهی دستی و نقص در مال و ثروت و جان ها و نتایج زندگی امتحان میکنیم و صابران را بشارت ده 

الذین اذا اصابتهم مصیبة قالو انا لله و انا الیه راجعون 

کسانی که وقتی سختی میبینند میگویند ما برای خدا هستیم و خدا روی ما غیرت داره و مارو رها نکرده و ما به سمت خدا برمیگردیم 

ترجمه با اندکی توضیحات بود که توی تفشیرش خوندم