اره واس ماهم یکی از بچه ابتدایی که فامیلمونه مادرش میگف بچه مریض شد...الان گرمه شهر ما هم شرجیه با ماسک و مقنعه خیلی سخته اصلا تنفس نداری تو کلاس خیلیا ماسک و در میارن
ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
ما از آبان مدرسه میریم😂💔 فعلا خداروشکر کرونا گرفتیم انءشاالله در این يک ماه و نیم نگیریم:)
، روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿 لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی.. اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
بچه ها نمیبندن مدارس رو؟خیلی اوضاع خیطه. من میرم دنبال خواهرم خیلی شلوغ پلوغه. خدایی تاحالا از اول کروناخودم به شخصه تو جمعای شلوغ نرفتم.. حتی عروسیاروکنسل کردیم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست