2777
2789
عنوان

مدرسه حضوری

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 59 پست

فقط کسایی که همش تو تاپیکای کرونا گرفتن از مدرسه میگن چطوری اینقدر سریع علایم نشون داده و میخوان غیرمستقیم بگن دروغ میگی  

یعنی شما هنوز فرق امیکرون و کرونای عادی رو نمیدونید ؟ 

نمیدونید که امیکرون خیلی سریع خودشو نشون میده ؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط کسایی که همش تو تاپیکای کرونا گرفتن از مدرسه میگن چطوری اینقدر سریع علایم نشون داده و میخوان غیر ...

😂😂😂 

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
شاید حضوری باشه فرق صرفه و سرفه رو یاد بگیری 

الان چ ربطی داره؟ چیه میپری ب آدم میتونی درس بگی املاش اینجوریه ن با بیشور بازی بگی😐

مطمئنم خیلیا ی کلمه رو نمیدونن با چ حروفی نوشته میشه

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤

کرونا ۳ تا ۵ روز علائم نشون میده

ببینید سه چهار روز پیش کجا بوده که کرونا گرفته😐😑

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

اصلا کسی آنچنان رعایت نمیکنه امروز یکی تو کلاس 180 باز میکرد پشتک میزد کامل خودشو به همه جا میمالوند بعد به من می‌گفت الکل نزن من قبل اینکه بخوام بشینم رو صندلی باید الکل بزنم حالا ما خوبه مدرسمون غیردولتیه 11 نفر بیشتر نیستیم

کرونا ۳ تا ۵ روز علائم نشون میده  ببینید سه چهار روز پیش کجا بوده که کرونا گرفته😐😑

زودتر

من یه روز صبح در معرض یه نفر که امیکرون داشت قرار گرفتم فردا عصرش از خواب بعد از ظهر با سرفه و گلو درد و تب شدید بیدار شدم

الان چ ربطی داره؟ چیه میپری ب آدم میتونی درس بگی املاش اینجوریه ن با بیشور بازی بگی😐 مطمئنم خیلیا ...

وای که چقدر بی ادب شدید این نسل جدید 

خیلی خیلی بی ادب 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
دبستان افتضاحه شلوغ پلوغ من هر وقت میرم دنبال پسرم بچه ها تو حیاط هستن همه ماسکها پایین 

😔

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
اصلا کسی آنچنان رعایت نمیکنه امروز یکی تو کلاس 180 باز میکرد پشتک میزد کامل خودشو به همه جا میمالوند ...

غیر دولتی وضع اینه دولتی افتضاح

کرونا ۳ تا ۵ روز علائم نشون میده  ببینید سه چهار روز پیش کجا بوده که کرونا گرفته😐😑

نه عزیزم شاید تو بدن هر کی فرق داره