2821
2789
عنوان

بیایید عکسم 😎📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3105 بازدید | 214 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی روزی پولدار میشم میرم این دماغ کوفتیو عمل میکنم😂😂

ایشالا ایشالا 

من نامزدم بینیش عملیه گیر داده ب من بریم توام عمل کن میگم من نچرال فقط 😒😒😒

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
دقیقا ده دقیقه قبل از افطار بود ک گرفتم اینو داشتم هلاک میشدم 😂🤕

منم سحر نخورده بودم خیلی سخت بود🤦🏻‍♀️😂

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
چهره ات قشنگه فقط عزیزم ب پوستت بیشتر برس ببخشید اگ ناراحت شدی

عزیزم ناراحت چرا 

پوستم واقعا خوب نیست چرب میشه منافذ باز داره جوش میزنه اره باید بیشتر برسم بهش ممنون 😘🙏

ایشالا ایشالا  من نامزدم بینیش عملیه گیر داده ب من بریم توام عمل کن میگم من نچرال فقط 😒😒😒

😐😐من یکی اینجور به پستم بخوره با کله میرم فقطم عمل بینی راضیم نمیکنه زاویه فکو لیفت شقیقه و ژل لب اینام میزارم روش😂😂😂

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔
😐😐من یکی اینجور به پستم بخوره با کله میرم فقطم عمل بینی راضیم نمیکنه زاویه فکو لیفت شقیقه و ژل لب ...

وای چیه تورو خدا من قبل اینکه عمل کنه باهاش آشنا نشده بودم وگرنه عمرا میزاشتم عمل کنه 😬😒

دهمین باری که میبینمش😍😍🤣

چکار کنم دلم نمیاد ن بگم بهشون چون تاپیکایی عکسی ک دیر می‌رسیدم هیچوقت اسی دیگه نمیزاشت همیشه تو خماری بودم الان دارم تلافی میکنم، 🤦‍♀️

کو

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌