2777
2789
عنوان

تب بچه ۸ ماهه 🥺

2379 بازدید | 10 پست

سلام خواهرم ۸ ماهشه داره دندونای بالاییش در میاد تب کرده و اسهال شده 😭 استامینوفن و شیاف نوزادان و پاشوره و .. انجام دادیم یه لحظه سرد میشه دوباره تب میکنه چیکار کنیم خوب شه؟ طاقت بی حالی و اذیت شدنشو ندارم توروخدا اگ راه قطعی مطمئن بلدین بگین خدا خیرتون بده

ببر دکتر .

من بردم امپول داد .‌ زدم . گفت بچه راحتتر دندون درمیاره ‌

تب زیاد شد از دندون نیست عفونته .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسهاله که شیاف نباید بزتین

هر ۴ ساعت همون استامینوفن خوبشه البته باید تب لشو بگیرین ۳۸  به بالا باشه

مرتب پاشویه کنید 

مایعات شیر و اب اب سیب حتما بدین 

اب سیب تب رو نیاره پایین

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

باید مدام پاشویه ش کنید کاملا حواستون باشه تشنج نکنه ی ویروس جدید اومده ک بچه ها تب‌میکنن مطمئنید واسه دندونشه؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
باید مدام پاشویه ش کنید کاملا حواستون باشه تشنج نکنه ی ویروس جدید اومده ک بچه ها تب‌میکنن مطمئنید وا ...

اره چون همینجوری شد دقیقا یدونه دندونش در اومد الانم لثش ورم کرده همونجوری

تب اگه بعد ار یه روز پایین نیاد باید ببرید دکتر

درمان خونگی نکنید، چیزهای مختلف بدید ممکنه اثر بدی بگذاره

پاشویه هم باید با اب ولرم باشه، دستمال رو خیس کنید ابشو بگیرید و بگذارید روی پیشونی و دست و پای بچه

عین قدیم پای بچه رو نگذارید تو لگن که به بدن شوک وارد میشه و خدا نکرده تشنج  میکنه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
اره چون همینجوری شد دقیقا یدونه دندونش در اومد الانم لثش ورم کرده همونجوری

مامانت دستشو تمیز بشوره ولثه شو ماساژ بده 

بهش استامینیفون بدید وپاشویه ش کنید دستمال نم دار بزار رو دست وپاش

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...