2777
2789
عنوان

اسم بچه

238 بازدید | 20 پست

یه ماهه باردارم از الان همه تو فکر اسم بچه هستن😂اسم پیشنهاد بدین 

خودم از اسم کوهیار و سپهر و پناه و برکه و گندم و سوگند خوشم میاد ولی شوهرم از هیچکدوم خوشش نمیاد

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزار جنسیتشو بفهمی🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلن 

سوین

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
اول بزار جنسیت معلوم بشه

بچه اوله و هردوتامون جوونیم خیلی ذوق داریم😂

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
تبریک میگم منم دو ماهه باردارم اسم پسرم طاها ست اگه پسر باشه مسیحا واگر دختر باشه طنین میزارم

به سلامتی💕