2777
2789
عنوان

۵ هفته و ۴ روزم هست

182 بازدید | 14 پست

دوستان من حدود ۷ ماه پیش یه بارداری پوچ داشتم و فقط ساک بارداری بود سقط کردم. دکتر گفت کمی تنبلی تخمدان داری من قید بچه رو زدم بیخیال شدم تا الان که ۵ هفته و ۴ روزمه فهمیدم باردارم اما سونو دکتر نرفتم میترسم مثل بارداری قبلیم بشه اصلا فوبیا شده برام برم ببینم ساک بارداری خالیه.بعد من یه هفته قبل هم کمی حالت تهوع هم سینه درد نفخ داشتم اما چند روزی میشه علائم از بین رفته میشه مثل قبل رشد نکرده جنین اگه کسی تجربه داره میشه بگه😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله ک سالم وسلامته بحق این ماه مبارک دلت شادشه،منم بهمن ماه سقط داشتم همش استرس دارم برای اقدام بازمشکلی پیش بیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم منم بعد یه سقط الان سه ساله که باردار نمیشم پس خداروشکر کن و خوشحال باش انقدم انرژی منفی ب خودت نده قرار نیس ک همش پوچ باشه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
ایدالله زود باردار بشین

ممنونم دعا کن واسم

اون سال ک باردار شدم ماه رمضون بود این ماه رمضون منتظر هدیه خدا هستم ی حسی بهم میگه این ماه مبارک دیگه انتظارم تموم میشه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....