2777
2789
عنوان

اگر عروستون...

409 بازدید | 25 پست

جلو روتون خوب باشه 

ولی زیرزیرکی ازشمابدش بیادو دوس داره شوهرو از خانواده ش دوووووور کنه کلا از ریشه دربیاره...البته ی سری کارها و رفتارهاش اینطورنشون میده ک نمیخاد خانواده شوهرو. فقط شوهرو میخاد اختصاصی و احتکاری

بعدشم خانواده شوهر اصلا درونگران و اهل دخالت هم نیستن ک دلیل رفتارای اون باشه.

بچخ برادرم کلا پیش مادرم بزرگ شد.مادرم تروخشکش کردالان ک کلاس اولی شد و عقلش رسید کلا از مادرم کنده شدهیییچ. بمادرمم اخم و تخم میکنه جلوی در خونه شون

ک یعنی نیاتو

اینایعنی چی

خیلی زشته وقتی کسی ازاری بهتون نرسونده اینکارو میکنیدباخانواده ای ک شوهرتون ثمره ش بوده

عروس ما زیرابی میره بچه هفت ساله رو پرمیکنه وگرنه بچه تواون سن این چیزاروکجابلده

😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمی ترین چیز دخالت دادن بچه تو علایق شخصی و خصومت هاست

اره واقعا 

بچه برادرم خودبخود ازمابدش اومده قبلامیپرید بغلمون الان وایمیسه مث غریبه ها چپ چپ نگامون میکنه

😑 

همین بلا ها سر خودشم میاد اگه پسر بیاره یا داشته باشه 

تو اقواممون دیدم خود عروسه نمیذاره مادر شوهر بره خونش کلا همیشه میگ خونه نیستیم و فلان و بهمان

بچه رو یاد میداد ما هرچی میگیم بره به مادر بگه 

همه جا پسره رو هم میبره مرده 

عروس خودشم همین شده 

فحشش داده انداخته بیرون 

الان ۸ سالی هست کلا ندیدیم بره بیاد 

شوهرش مثل زن مرده ها میره همه جا 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

وای اولشو خوندم فکر کردم یکی در مورد عروس ما تاپیک زده

والا نمیدونیم ای دختر چشه،از همون اول میخاس داداشمو از خانوادمون دور کنه،بخدا ما هم اهل دخالت و اذیت نیستیم،نمیدونم چشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

قضاوت نکن 

خیلی از بچه ها اینجوری ان

بچه های الان خیلی چیزا میفهمن 

من از نوه خاله ی شوهرم یه چیزایی دیدم ک از بزرگترا هم ندیدم تازه 4 سالشه عقلش از همه بیشتر میرسه 

تیکر یکسالگی گل پسرم  
سمی ترین چیز دخالت دادن بچه تو علایق شخصی و خصومت هاست

واقعا همینطوره.یبار دخترم اومد گفت مامان عزیز داشته میگفته مامانته فلانه.منم نذاشتم حرف تموم شه.گفتم مگه نگفتم صدبار حرف مارو جایی نبر حرفه کسیم پیش مانگو.دوست ندارم ازالان درگیر کشمکشها بشه

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
وای اولشو خوندم فکر کردم یکی در مورد عروس ما تاپیک زده والا نمیدونیم ای دختر چشه،از همون اول میخاس ...

نمیدونم والا چی بهشون میرسه از دور کردن پسر از خانوادش 

خیلیی مسخرس 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸