2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخلاق خوب و مهربونی و ب وقتش شیطونی برای خودش

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

احترام بهش بزار از موضوعاتی ک دوس داره صحبت کن سعی کن بهش کمک کنی و مشورت بدی و تو سختی ها تنهاش نزاری ازش تعریف کن مستقیم غیر مستقیم مخصوصا جلو جمع سعی کن وقتی میخای تحت تاثیر قرارش بدی با اسم کوچیکش صداش بزنی 

رلم

شاد باش 

زیاد بخند 

گیر نده 

غر نزن 

ناله نکن 

درکش کن 

حد و مرزت رو حفظ کن و سفت و سخت وایسا سرش 

ولی اگه بحثی میشه سعی کن با صحبت حلش کنی

لجبازی نکن 

وقتی حالش گرفته س بهش پیله نکن 

اگه ناراحتیه ازش بپرس میخاد که تو سکوت کنی یا حرف بزنی

بپرس چه کمکی ازت بر میاد براش 

و در کل خودت باش 

تو اگر مرا اهلی کنی هردو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود.

ایول همه ی چیزایی که دوستان گفتن خیلی خوب بود

اینم بگم یه جاهایی بهش بگو چشم اگر ادم بی جنبه ای نباشه خیلی موثره توی بدست اوردن دلش

زیاده روی نکن

مثلا جاهایی که خواسته نابجا داره و اینا خیلی واضح بهش دلیلتو بگو و بگو نهههه

اما بقیه مواقع یه وقتایی بگو چشم خیلی کیف میکنن

در کل یه جوری رفتار کنه حس کنه قبولش داری و حسابش میکنی.. بهش شخصیت بده

این خیلی روی مردا جواب میده

گاهی امید، تنها